Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężetka

Prosze powiedzcie czy to normalne

Polecane posty

Gość podlasianka
porozmawiaj szczerze z mężem może sie zgodzi,a może sam by uczestniczył

Gość mężetka
Nie zgodzi się rozmawiałam o 3kącie w dowolnej konfiguracji i też sie nie zgodził.

Gość MAZ INNEJ ZONY
ja bym sie zgodzil nawet chetnie

Gość mężetka
Szkoda,że nie jesteś moim mężem.

Gość MAZ INNEJ ZONY
nic straconego

Gość mężetka
Niestety rozwód u mnie nie wchodzi w gre w innym przypadku już dawno bym ułożyła inaczej życie.

Gość edek z f kredek
ale ostra laska jestes szukam takiej do stalego zwiazku

Tak czytam i czytam ... I tak sobie mysle .....ze u mnie trojkaciki nie wchodzily by w gre , bo seks z moim mezem mi wystarcza i nie szukam innych wrazen (a w lozku mam to co chce i ile razy chce , wiec jestem zadowolona ) Ale rozmawialam kiedys z kolezanka na ten temat ...i ona wlasnie mi mowila ze ma kolezanke (ktora ma faceta , naprawde spoko faceta i nigdy by o to go nie podejrzewala ) ze on ze swoja kobieta i inna para uprawiaja taki seks (choc sie nie wymieniaja partnerami ). Wiec chyba to normalne , normalne to to zeby dwie osoby sie na to godzily bo wtedy nikogo sie nie rani . Pewnie Ty jestes bardziej temperamentna i nie masz w seksie to co chcesz , stad pewnie te Twoje mysli ...lub skoro juz taki seks mialas , po prostu Ci go brakuje.

Gość mężetka
oj brakuje mi i nie masz pojęcia jak bardzo

Gość szczesciarz b-stok
moja zona miala podobnie zgodzilem sie na jeszcze jedną pare bez wymiany partnerow.teraz spotykamy sie w wiekszym gronie i wymieniamy sie partnerami.Oprucztego uprawiamy sex w roznych dziwnych miejscach.Moje mozliwosci wzrosly kilkakrotnie.Mimo ponad czterdziestu lat moge kochac sie kilkanascie godzin przezywajac kilka a nawet kilkanascie pieknych orgazmow.radze Ci porozmawiaj szczerze z mezem na początek namów na trojkat z kobietą a pozniej na pare jak sie rozkreci to reszte sam zaproponuje.

Gość trzydziestoparolatka
Nie tylko Ty jesteś szczęścirzem Twoja zona również.Też bym chciała taaakiego męża.Zazdroszcze Wam i życze powodzenia.

Gość niektorzy maja dobrze
a ja tylko jednego niezbyt wielkiego i malo wydolnego

Gość wiecznie chętna
Niestety ja tylko maże o takich rzeczach a w zyciu pozostaje mi tylkomąz i wibratorki moje ukochane

Gość DARIA 99
Ja takze kiedys odwazyłam sie na igraszki sexualne w wiekszym gronie i dzisiaj bardzo tego zaluje, gdyz moj partner na nastepny dzien dal mi do zrozumienia ( widzial a jakiej bylam exstazie z jednym z uczestnikow zabawy), że jednak nie może zapomnieć jak ja kochalam się z innym facetem.Dziwne, bo przeciez pierwszy zaproponował tego typu sex.

mój chłop jest juz stetryczałym ramolem...kochałam się z nim i takw sumie tylko raz, ale popuscił juz po minucie ,spezszył sie i zasnął...od tego czasu boi sie spać przy zgaszonym świetle :O

Gość DARIA 99
mam podejzenia ,ze to dlatego bo tym innym był jego ojciec:O

widze ze ty podszywo tez boisz sie spac

Gość DARIA 99
Ktos tu się podszywa pod moj nick! Nieladnie!!!

Gość TRZYDZIESTO5CIO LATKA
Witaj... To zalezy jak na to spojrzec,dla mnie bylo normalne,bo podobnie jak Ty ciagle mialam ochote na sex,na silniejsze bodzce,z mezem bylo ok...ale jednak nie bylo ok skoro brakowalo mi ciagle sexu...do momentu gdy poznalam kogos,kto mial taki sam temperament jak ja... Kiedys po przeczytaniu jakiegos artykulu,postanowilam jeszcze raz rozbudzic w mezu temperament(dodam ze zawsze mial mniejszy niz ja) no i rozbudzilam,tyle ze teraz nie moge na meza patrzec... ...Wiesz co zrobilam... ...Na jego urodziny poprosilam aby moja kolezanka zribila dla niego striptiz,byl alkohol odpowiedni film i moj maz zagorzaly przeciwnik 3,ulegl,bylo super,sama mowilam mu zeby sie z nia kochal,trwalo to cala noc...rano byla wspolna kapiel,znowu sex....a we mnie cos peklo i szlag trafil moj zwiazek,,, ....Teraz nie potrafie nawet powiedziec mu nic milego,nie mowiac o jakim kolwiek zblizeniu.... ...Zastanow sie czy na 100% chcesz takiego ukladu z mezem???

Gość takasebozenka
ja bym zaryzykowala.na szczescie nie mam meza i sama decyduje z kim i kiedy,a sex w wiekszym gronie jest naprawde spoko wiec jestem przekonana ze warto

Gość więcej takich lasek

Sex w wiekszym gronie jest super przezyciem,ale gdy zobaczylam meza z inna dziewczyną,cos pęklo....ale kazdy reaguje inaczej.... ale wczesniej podniecala mnie sama mysl o tym,ze bedzie kochal sie na moich oczach z inna dziewczyną...

Gość więcej takich lasek
moze powinas sie dolaczyc

Dolączylam sie,sex byl wspolny,,,,,

Gość więcej takich lasek
to moze dodatkowy partner bylby rozwiazaniem

Moze ..... ale teraz juz po wszystkim,moze to minie... ....no coz a temperament moj jest nadal duzy....dlatego sex grupowy z mezem nie zawsze jest gwarancja rozwiazania problemow z tego rodzaju sexem...

Gość floyd29
Ja żonę od pewnego czasu namawiam do układu w większym gronie i zaczyna to przynosć efety w postacji mocnych fantazji. Pewnie kiedyś je zrealizujemy :)

Gość czytam i nie wierzę
to wszystko jest jakieś chore, żwiat się tak pozmieniał, ze to co nienoramlne zaczynabyć traktowane jako coś normalnego, ludzie to po co wy się żenicie, wychodzicie za mąż, zostańcie sobie wolnymi bzykajcie sie z kim popadnie jak chcecie i kiedy chcecie a nie wciagacie w to wałsne rodziny. Pewnie macie jeszcze dzieci, myslicie, ze one kiedyś za wasz styl życia nie zapłacą.... Jestescie chorzy... no coment

Do trzydziesto5 latki - real realem, marzenia marzeniami. Kiedys gdzies przeczytałam, że gdyby mężczyzna znal wszystkie fantazje i marzenia kobiety by sie przeraził ;) ale tak serio uważam,niektóre rzeczy lepiej jak zostaną w swerze marzeń :)