Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wewiura

kurdujska dziewczyna

Polecane posty

czesc jestem ze swoim chlopakiem od 2 lat .jestesmy bardzo szczesliwa para on jest z iraku a wlasciwie kurdystanu a ja z polski a mieszkamy w uk.

Gość polecam Samante
i co w zwiazku z tym ??? :O

Gość chwalisz sie czy zalisz
?

nic poprostu chcialam sie podzielic doswiadczeniami z inntmi bedacymi w takim zwiazku

Gość hmki
a nie przypadkiem kurdyjska?

Gość karola222
wspolczuje ci. mieszkam w uk i zal mi tych wszystkich dziewczyn (polek), ktore spotykaja sie z facetami z rosji. iraku iranu itp, wiem co to za typy....moja znajoma jest od roku z facetem z iranu i zal mi jej no moze nie zal bo to rumunlka i jest pojebana i falszywa ale jak sie nam zali na niego to szok ale coz nie zostawi go bo jak powiedziala nik jej nie bedzie chcial .jednego takiego z mojej pracy wyrzucili a byl taki mily a o co poszlo chcial uderzyc dziewczyne w twarz.oni juz tacy sa mili ale do czasu dla nich kobieta nie ma praw i to jest prawda czas ci pokaze i bedziesz zalowala czasu spedzxonego razem z nim nawet jesli teraz jest dobrze..jesli juz chcesz cudzoziemca lap anglika oni chociaz nie maja tej pojebanej kultury i nie sa muzulmaninami...powodzenia

Gość nieeee
karola222 ---> powalila mnie twoja historia...ile ty masz latek?

Gość karola222
26 no dzieckiem jestem i zawsze bede dla moich kochanych rodzicow :) :) i przyro mi ze prawda jest tak okrutna

Gość justysia77
niestety duza bariera kulturowa i nigdy nie bedziesz szczesliwa w takim zwiazku moze na pocztku jak ktos juz wspomnial