Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jghjhgj

Co mam zrobić?? Bo nie mam pojęcia..

Polecane posty

Gość jghjhgj

Matka całe dzieciństwo straszyła mnie że Odda mnie do domu dziecka.. teraz ma sie wyprowadzac do Ojczyma i straszy mnie ze ale beze mnie :( Nie widze wyjścia pracuje ale za 700 zł :( i chce iść na studia mam 19 lat

Gość Danu
Idz na studia, dostaniesz kredyt stiudencki 600 zl , bardzo korzystny. Oczywiscie w Twoim wypadku studia zaoczne beda korzystniejsze, bedziesz mogla nadal pracowac. Wazne !! abys znalazla dla siebie uczelnie i kierunek ktory Ci odpowiada i nie jest za drogi (np do 400 zl) A matka soe nie przejmuj, po prostu nadszedl czas "odpepowienia" i wziecia swego zycia w "swoje rece" Zycze powodzenia I sciskam mocno

Gość jghjhgj
dziękuje :) za rade... warto o tym pomysleć ale boje sie :(

Podejrzewam.. Ja w przeciągu krótkiego czasu przeżyłam wszystko czego się bałam w dodatku sama Teraz moge powiedzieć ze jestem silniejsza odpowiedzialna i samodzielna I kto by powiedzial ze mam dopiero 18 lat :) Szczegoly na GG (podane w profilu) :*:*:*:* Tak czy owak wiem ze dasz rade :*:*:* Tylk ozacznij wierzyc :*

Gość to straszne ..
jak matka może straszyć własne dziecko że odda je do domu dziecka :-( :-0 ????

Gość jezeli pojdziesz na studia
to Twoja matka ma obowiazek Ciebie utrzymywac, jesli Cie nie chce to musi placic Ci alimenty

Gość gość
z***biista rade jej daliscie brac kredyt SWIETNIE z dlugiem przez zycie naprawde... bedzie sie on ciagnal za dziewczyna jak dlugi smierdzacy odor goowna lepiej isc do mcdonalds za 1200 za 500 wynajem pokoju z kimś na spolke i reszte na życie, szkole policealna zdobedziesz tanio zawod pojdziesz do lepeij platnej roboty znajdziesz meza poradzisz sobie ale NIGDY KREDYT