Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola125

moze mi ktos doradzic?

Polecane posty

Gość lola125

A mianowicie mam takie niby włoski na ustami i nie wiem jak sie tego pozbyc?

Gość kwasem siostro
kwasem siostro

Gość ginga
woskiem w plastrach najlepiej. boli, ale tylko przez sekunde, a pozniej jest gladka skora przez conajmniej 2 tyg.

Gość juyinm
jesli sa jasne zostaw je bo kazdy tak ma i nie sa bardzo widoczne i ja zaczniesz kombinowac z wyrywaniem i pozbywaniem sie ich to wtedy pojawi ci sie problem beda coraz bardziej widoczne i i wtedy non stop bedziesz musiala ich sie pozbywac

Gość ====
wcale, ze nie beda bardziej widoczne. ja mialam takie jak wiekszosc, normalne. wyrwalam woskiem i teraz tez sa, ale o wiele mniejsze i ciensze. chyba, ze sie ich zgoli to wtedy urosna grubsze i bardziej widoczne, ale jak woskiem to nie.

Gość afr chrtyte
laserem, ale to drogo i pare razy trzeba zeby bylo slicznie i gladko. albo niej bolesnie to przez tabletki hormonalne. powinno sie udac.

Gość lola125
Sa takie troche ciemne ale nie tak widoczne tylko mnie to tak troche denerwuje

Gość ewelinkaaaaaaaa
A jakies domowe sposoby zeby stały sie chociaz troche mniej widoczne?

Gość timtim
Najlepiej rozjaśniać wodą utlenioną, będą słabsze i cieńsze.

Gość Ewuś1325
no woda utleniona pomaga

Skoro zwróciłaś się z tym pytaniem, to znaczy, że widoczne są i że to Ci przeszkadza. O kwasie nie słuchaj, bo to ktoś nieodpowiedzialny Ci radzi i nie ma pojęcia, że ktoś może w to uwierzyć i krzywdę sobie zrobić. Wosk specjalnie do twarzy kupisz w sklepach z kosmetykami i dasz radę sama zrobić sobie taki zabieg. Fakt, że może trochę boleć. Woda utleniona owszem, rozjaśni, ale z profilu nadal będzie widać, zwłaszcza pod światło, gdy ktoś będzie na Ciebie patrzył, więc to mało efektywne. Zatem wosk albo wizyta u kosmetyczki pozostaje. Pamiętaj tylko by nie golić golarką, bo zaczną rosnąć ciemniejsze i mocne jak szczecina. Pozdrawiam :-)

Aha... domowy sposób to oczywiście pęsetka. Trochę czasu zajmuje, ale skuteczne jak wosk i kosmetyczka, za to kasy nie trzeba wydawać :-)

Gość mika fajna z ciebie..
dziołcha:) poradzi i w ogole. nie jestem autorka ale lubie osoby ktore sobie nie zartują a chca pomóc. ja tez chce...o toz ja tez mialam wasiki-wiekszosc dziewczyn ma czy to wieksze czy mniejsze ale zawsze...ja od jakichs dobrych 6 ciu lat depiluje kremem veet i spoko nic mi nie jest po nim.fakt ze robie to 2 razy tygodniowo ale co tam! nic nie boli i tubka mi starcza na 2 lata:)

Gość domowym sposobem
to przemyj wodą utlenioną i po krzyku :)