Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schorowana

Krew , ból... Pomocy...

Polecane posty

Gość Schorowana

Jakiś czas temu przy oddawaniu stolca zauważyłam na papierze toaletowym krew...Zauwazylam jak kilka dni pod rzad potem ustano, po czym zaczely sie bole brzucha dokladnie lewy bok pod rzebrami oraz dolne partie brzucha...Po kazdym posilku boli mnie brzuch.Dzis przy oddawaniu stolca zauwazylam ze stolec jest caly z krwi...Nie tylko z zewnatrz ale nawet od srodka... :/ Pomozcie... Zna sie ktos na tym? Wie ktos co moze mi sie dziac? Dodam ze mam 19 lat :(

Gość koniecznie do lekarza

Gość i to szybciutko

Gość nie bagatelizuj sprawy
nie mam pojecia co to moze byc, ale to chyba grozne objawy. Koniecznie idz do lekarza.

Gość Atka1972
Do lekarza z takimi rzeczmi sie nie czeka jutro do lekarza lub dzis na pogotowie nie czekaj

Gość krew w stolcu lub moczu
takich objawów nie należy bagatelizowć.Idz szybko do lekarza

Gość mativvv
wiesz wydaje mi sie ze nie powinnaś z tym czekać to naprawde poważna sprawa możesz mieć wrzody i jak popękają to jest krew w stolcu ale możesz mieć też polipy na jelicie albo hemoroidy idz do lekarza pierwszego kontaktu i poddaj sie badaniom na jakie cie tylko skieruje ratuj swoje zdrowie żeby nie było za puźno pozdrawiam

Gość Schorowana
Boje sie :( A u mnie taka sluzba zdrowia jest ze powie to co zawsze ze nic mi niejest... :/ Cale gimnazjum chodzilam do lekarza z bolami brzucha to mi mowil ze symuluje ;/ Smial sie ze mnie...Po czym w pierwszej klasie liceum wyladowalam w ciezkim stanie w szpitalu...Zapalenie zoladka narossty na zoladku kamica nerkowa i helikobakter...A to dopiero poczatek...Zrazilam sie do nich i unikam lekarzow jak moge ;(

Gość mativvv
nie załamuj sie służba zdrowia wszędzie jest do d:ale zdrowie ponad wszystko naprawde nie zwlekaj bo możesz dostać krwotoku a wtedy szpital i nie wiadomo co jeszcze