Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ==********==

włosy na brodzie i na całej twarzy

Polecane posty

Gość ==********==

mam obsesje na punkcie pozbywania sie wlosow z calej twarzy. obserwuje ja prz powiekszajacym lusterku i wyyrywam wloski pęsetką. kiedyś już miałam tego dość i pozbyłam się ich kremem do depilacji - z całej twarzy!!! było super, ale prze dwa dni dopóki nie zaczeły odrastac. po tym kremie zaczely rosnac jeszcze grubsze (a podobno jak stosuje sie taki krem regularnie to wloscki w koncu moga nawet przestac rosnac!) co mam robic? jak nie wyrywam to sa okropnie widoczne, a boje sie stosowac kremu zeby nie bylo gorzej. probowalam woskiem i mozna sie ich pozbyc na dluzej, ale woskiem ciezko z twarzy usunac wszystkie... rany, ja chyba zwariowalam. ale jak patrze na twarze innych dziewczyn to ona prawie nie maja zadnych wloskow!!!

Gość na plecach tez masz
:classic_cool:

Gość ==********==
najgorzej wlansie jest na plecach bo tam tez rosna:( a sama pincenta nie siegne wtedy biore kanister benzyny wylewam na siebie i wypalam odrazu z klaty tez sie wypalaja:(

Gość wloski male
ja tez to mialalm ijak ty i nadal mam ale jakos od pewnego czasu czuje ze te wloski sa jakby mniej twarde co wyrywam moze samo jakos mi wraca do normy a masz zaburzenia hormonalne ?bo ja mam okres prawidlowy ale wloskow duzo na twarzy wlasnie i boje sie ze nie zajde nigdy w ciaze

Gość ==********==
zaburzenia hormonalne nie wiem... napewno mam za wysoki poziom prolaktyny, ale bralam leki i sie nic z wloskami nie zmienilo... okresy tez prawidlowe. podobno najlepiej usunac laserem, ale to drogie...

Gość wloski male
ale wiesz ze z tym laserem to jest tak ,ze owszem moze ci usunac na stale ale moga inne ci wyrosnac i tak w kolko a kasa leci

mozliwe ze to Hirsutyzm - poczytaj sobie gdzies o tym, ja tez mam ten problem, pojedyncze wloski z brody i szyi usuwam pensetą i tyle...trzeba z tym zyc jakos ;) a i jeszcze...jak chcesz sie tego pozbywac za jednym razem to nie polecam kremow , ani tymbardziej maszynki do golenia - NIGDY !! najlepszy bedzie wosk, ja mam Veet - plastry z woskiem do depilacji na zimno - pelna nazwa, mozna sobie odciac maly kawaleczek i probowac cos dzialac - szybko, chwila bolu i zyjesz ;)

Gość ==************==
dzieki za rady. woskiem tez probuje, wyrywaja sie ale nie tak idealnie wszystkie. trzeba sie chyba dłużej pomęczyć i wyrwią sie wszystkie.