Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa.

brak orgazmu

Polecane posty

Gość ewa.

mam pytanie czy któras z was niemiała nigdy podczas sexu orgazmu?Jest mi z mężem wspaniale ale dlaczego nigdy nie noge miec orgazmu???????

Gość ewa.

bo pewnie nie robilas mu loda i lizalas rowu!!! musisz sprubowac to podobno pomaga!!!! przynajmniej tak tu pisza!!!:):):):):):):):):)

Gość pallass
Jak dlugo z nim jestes.

Gość balbalka
ewa nie tylko ty hahahah daj na luz niech maz sie postara albo zmiencie pozycje

Gość ewa.
pallas-jestem 10 lat Co do pozycji to zmieniamy cały czas.

Gość pallass
Sama potrafisz sie zadowolic.?Czy maz potrafi cie w inny sposob doprowadzic na szczyt.

Gość ewa.
nie próbowałam nigdy sama,a mąż niestety nie.Moze jestem poprostu oziębła.

Gość gdfhj
moze zaproponuj mezowi, zeby zajal sie twoja lechtaczka podczas stosunku...

Gość pallass
Jezeli sama nie zrobisz tego sobie ,to nie bedziesz wiedziala ,czego oczekiwac.Prysznic jest niezly.

Gość gdfhj
tak tak, prysznic jest niezly:P

Gość ewa.
tez była taka opcja jak łechtaczka podczas seksu ale nici z tego. A prysznic-jak?

Gość tony galantino
jak? a dziurkami do dupy

Gość gdfhj
hmmmm.... a prupowaliscie minetki?

Gość ewa.
tak.A moze ten problem polega na tym,ze mój maz osiąga bardzo szybko wytrysk.

Gość gdfhj
to trzeba bylo od razu tak mowic... najwidoczniej dla Ciebie to za krotko. ja mam na odwrot - ja szybciej dochodze niz moj facet. ale to dlatego, ze on sie baaaaaaaaaardzo mna zajmuje podczas stosunku :)

Gość ewa.
no to masz zaje....... Ja pocieszam się tym,ze ja byłam jego pierwszą dziewczyną z którą wsółzył a on moim pierwszym chłopakiem.Sami dochodzilismy do tego ,sami na sobie sie testowalismy i testujemy i mam nadzieje,ze kiedys uda nam sie osiągnąc szczytowania razem.Mó mąż nic niewie o tym,ze ja niemiałam orgazmu bo jak mu powiem to on bedzie się dołował,ze to przez niego,zresztą on sie cały czas dołuje,ze jest facetem do dupy bo tak krótko sie kocha.Ale kocham go bardzo i niewazne czy osiągnę to co chcem czy nie to i tak nie ciągnie mnie do innych.

Gość fantassy
Powiedz mu ,ze cos z toba sie OSTATNIO tak dzieje ,ze nie masz orgazmu.Probujcie cos zrobic nowego.Sprobuj sobie wyobrazic sobie duzego kutasa ,ktorego obejmujesz ,calujesz a potem jak on ci go wpycha i ostro penetruje twoja wyglodniala cipke .Przy tych fantazjach probuj prysznicem ,albo smyraj sobie po lechtaczce paluszkiem.

niech twój mąż się postara i skupi uwagę na czym innym jak się kochacie niech mówi do ciebie niech cię przy okazji gryzie szczypie szarpie itp.możesz zrobić klimat czyli świece ładna bielizna itd.jeśli ja nie robie klimatu w domu to mój chłopak jest juz tak na palony wystarczy że go pocaluje i dotknę a on już gotowy.kochasz męża ale może za mało w waszym seksie jest uczuć namiętności.wyluzuj się i idż na całość.znam jeden sposób na orgazm może śmieszny ale pomaga jak się go nie ma i jak się juz po mału traci ochotę.jak sikasz(wiem wiem)wstrzymujesz na chwilkę poczujesz lekkie podniecenie lub ból (ból taki jak bardzo chce ci się sikać)pomaga to pod takim względem że twoja pochwa sie rożciąga a jeśli ty to stosujesz ona się zmniejsza a przy okazji uczysz się orgazmu.

Gość ISSA1325
A może chodzi o grę wstępną niech przed seksem cię pożadnie wypieści ja mam zawsze orgazm po tym jak jestem podniecona przed

Gość dfgdfbg
to słaby z niego kochanek :P

Gość isssskkkaaa