Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhddfgfd

lubie anal....czy to cos zlego?

Polecane posty

Gość gość
:D aaaaaahaaa, a z kobietą Ci sie nie spodobalo, dlaczego?

Nie napisałem nic na temat tego, czy podobało mi się z kobietą ;) Skąd zatem takie wnioski?

Dlaczego? - jest bezzasadne w związku z powyższym :)

Gość gość
Tak cos czuje, ze probowales po prostu, no ale widac sie myle;)

Nie wiem czego tyczą Twoje wątpliwości, zatem nie potrafię ich wyjasnić ;)

Gość gość
Oj Oran, Oran, nie mam zadnych wątpliwosci juz, ze musze sama wymyslec odpowiedz na zadane pytanie:P

Dziękujemy Ci serdecznie Jumolka za Twój analny wkład tematyczny 🌻 Życzę miłego dnia :classic_cool:🖐️

Odpowiedziałem precyzyjnie na zadane pytanie :) Jeśli masz inne, wystarczy je zmaterializować (werbalnie) :classic_cool:

Gość boshe
kasiczkaapiczka - no jak tam zatanowiłaś się nad propozycją

Gość fafarafa
boze jakie z was mlotki! jak dzieci z przedszkola!

anal jest boski moja laska to siedzi na mym praciu i wpycha go sobie do dupci a ja jej cipe wale paluszkami to jeszcze nic gdy ja sie spuszczam do jej pupci to ona czujac to osiaga szczyty i zawsze sie na mnie obficie zsika jest zajebiscie

Gość christian
Porady na zdrady 2017 Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Porady_na_zdrady_2016 Zdradzona w dniu ślubu Kalina (Magdalena Lamparska) i porzucona przez chłopaka Fretka (Anna Dereszowska), rozkręcają nietypowy biznes, który raz na zawsze ma rozwiązać problemy z męską wiernością. Postanawiają pomagać kobietom i na zlecenie testować lojalność ich partnerów. Wszystko idzie dobrze do chwili, gdy Kalina ma uwieść Macieja (Mikołaj Roznerski) – coacha i specjalistę do spraw damsko-męskich. Jego żona Beata (Weronika Rosati) podejrzewa go o zdradę i chce mieć na to niezbite dowody. Kalina doceniając klasę "przeciwnika", bierze się do pracy ze zdwojoną energią. Jednak tym razem cały plan bierze w łeb. Maciej nie jest jak inni mężczyźni, których z łatwością udało się przyłapać na zdradzie. Serce dziewczyny – mimo podjętych postanowień – znów zaczyna bić mocniej, a wielka miłość to tylko kwestia czasu…