Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama cycoholika

Czy ktos mial podobny problem???

Polecane posty

Gość mama cycoholika

Moja corka cycoholiczka ma juz roczek.Przedtem pieknie jadla ale odkad hurtowo wylaza jej zeby czasami po 3 naraz to zrobil sie z niej skrajny cycoholik.Doszlo juz do tego ze przestala zrec mieso i jarzyny co jak wiadomo grozi niedoborami,czasem skubnie chlebka z maslem czy danonka ale to nie jedzenie.Najchetnie ciumkala by tylko cyca co dla mnie jest juz katorga a dla niej tez niedobrze.Lekarz pediatra poradzil mi w ciagu dnia nie dawac jej cyca wogole chocby niewiem,najwyzej w nocy i tak robie. Jest tak cholernie uparta ze wczoraj zrobila 11 godzinny strajk glodowy, zarcia miala do wyboru do koloru ale nie chciala sie chwycic az zaczela niemal zasypiac na stojaco.Ostatecznie troche zjadla,nieduzo ale zawsze cos,w nocy ciumkala kilka razy a od rana znowu bunt,skubnela chlebka z maslem i czeka uparcie na cyca.Ratunku co ja mam robic,nie mam juz sily. Teraz spi.Jesli ktos mial podobne problemy to prosze o wsparcie bo nie wierze juz ze ona sie przelamie i znowu zacznie jesc jak czlowiek. Chociaz na logike jak bedzie bardzo glodna to zje.Help...

Gość maly-----terrorrrysta
hej ! ja mialam podobnego "potworka" i szantarzyste! jak zaczely mojej corce zeby wychodzic to nic nie chciala jesc tylko na cycusia czekala,i skracajac jej karmienia i dajac cos innego to ona nic nie jadla tylko czekala na cyca i jak go juz miala to wydoila jak za dwa karmienia! a dodam ze wczesniej wszytko jadla!!! karmilam ja do 11 m-ca! stwierdzam ze to dlugo,tak jak ty nie moglam juz z tym sobie rady dac!i wyprobowalam mleko modyfikowane.zakupilam rozne mleka od roznych firm bo ona wybredna tez byla!i jak jedno mleko jej posmakowalo to stwierdzilam ze teraz albo nigdy!:) i w ciagu jednej nocy odstawialm cyca i na butelke sie przestawila ,oczywiscie nie bylo to latwe bo ona do cyca przyzwyczajona! ale postanowilam ze ZERO cyca! tylko butelka,fakt faktem ze cala noc mialam zawalona ale nad ranem jak juz zglodniala i padala z tego placzu,to wypila cala butelke mleka i od tego momentu zero cyca!!! tylko butelka i przeszla na normalne jedzenie!! bo u nije nie bylo czegos takiego jak skracanie ilosci karmien i zastepowanie czyms innym!!!! moze i u cibeie moze byc podobnie!!