Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka17

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość nastka17

ostatni moj okres mialam 31.12.2006-4.01.2007. teraz dostalam okres 25.01.2007, jutro mi sie chyba skonczy, albo nawet dzis, kochalam sie z chlopakiem wczoraj czyli 28.01.2007. nie mielismy gumki i skonczyl we mnie. wczoraj kochalismy sie 3 razy i za kazdym konczyl we mnie. prosze o mądre rady, dzieki z góry

Gość jejku jejku jejku
nie jesteś!!! nie wiem czemu wy ciągle schizy macie to bez sensu!!!jak tak sie boisz ciąż to powiedz NIE DLA MNIE ZA WCZEŚNIE NA SEKS i już!!!

Gość Do domu i to już
1990 rocznik...? O matko, głupie dziecko.

Gość The jet set
Tak jest jak się dzieci biora za seks...Zero odpowiedzialności,a potem jedna z druga wchodzą na Kafeterie i błagają o pomoc...

Gość Ann_Miho
prawdopodobienstwo masz zawsze czasem owulacje ma sie podczas okresu jesli ma sie krotki cykle a plemniki zyja w tobie 72 dni ale wzystko zalezy od twojego cyklu. raczej marne szanse ale na 100% nie mozna ci odpowiedziec.

Gość i Ty jeszcze pytasz
Gratuluję!! Będziemy pić pępkówkę ;)

Gość i zapadła cisza
autorka poszła po pampersy ;)

Gość nastka17
trudno mi uwierzyc ze jestem, nawet nie kupilam testu a moglabym bo minal tydzien od wspolzycia. wrozka mi napisala, ze nie jestem w ciazy :) bo dziecko nie jest mi jeszcze teraz pisane

Gość ciekawe czy
wróżka będzie ci płaciła alimenty?

Gość nastka17
a czemu alimenty? jestescie pewne ze zaszlam, skoro mnie tak straszycie?a propo jestem z rocznika'90

Gość no to nic nie zmienia
ten rocznik też zachodzi w ciążę, a w ta nieplanowaną szybciej niż późniejsze

po pierwsze mam pytanie - PO CO ZAKŁADASZ DWA TAKIE SAME TOPIKI??? po drugie - po co pytasz skoro jesteś pewna że nie jesteś w ciąży po trzecie KUP TEN TEST to nie jest duży wydatek i będziesz wiedzieć po czwarte - nie możesz sie zabezpieczyć- jeśli jesteś dość dorosła na seks to także na zabezpieczanie sie przed niechcianą ciążą po piąte moim zdaniem nie jesteś w ciąży po szóste - nie wierz wróżce!!!! powodzenia ci życzę

Gość Szesnastka po dwudziestce
Kochana jak "kończy w Tobie" to zawsze jest prawdopodobieństwo,ze zajdziesz. A swoją drogą - co za bezmyślność tak bez zabezpieczenia!Dziewczyno pomyśl trochę, nie jesteś już dzieckiem tylko kobietą i nie kto inny ale Ty najbardziej odczujesz skutki niechcianej ciaży! Więcej rozwagi!