Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kule bele

czy mam sie obawiac

Polecane posty

Gość kule bele

witam mam maly problem spuznia mi sie okres tydzien i nie wiem co mam o tym myslec, co prawda moj chlopak jest odpowiedzialny i nigdy nie spuscil sie we mnie (przynajmniej nic o tym nie wiem), tlumacze sobie ze nie dostaje okresu bo zmienilam klimat i takie tam ale prosze was o pomoc co o tym mislicie

Gość Ann_Miho
podaj cos wiecej ile trwa u ciebie cykl w jakie dni sie kochaliscie i czy uzywaliscie innych srodkow. latwiej bedzie ocenic

po pierwsze nie denerwuj sie bo to jeszcze bardziej opóżni @ po drugie czy stosowaliści TYLKO stosunek przerywany - jak tak zrób test, jak nie siedź sobie spokojnie po trzecie zmiana klimatu wpływa na długość cylku po czwarte może miałaś dużo stresu ostatnio i po piąte jak nie wiesz idź do apteki kup test i będziesz spokojniejsza - on tylko 10 zl kosztuje, a to chyba nie za dużo za twój spokój? będzie ok nie panikuj!!!

Gość kule bele
a wiec zaczne od tego ze zawsze bralam tabletki ale przy ostatniej wizicie lekarz doradzil mi ze mam sobie zrobic przerwe wiec od trzech miesiecy nie biore , ostatnie moja miesiaczka miala miejce 31.12.2006 a cykl trwal przewanie 32 dni od tego czasu kochalismy sie moze z 4 razy z wiadomych przyczyn - strach

Gość Ann_Miho
czasem po tabletkach okres zanika lub pojawia sie pozniej podczas przerw

wiec tak jak pisałam - uspokój sie ja widzę małe szanse. na wszelki wypadek zrób jutro rano ten test i będziesz wiedziała. nie ma nic gorszego niż czekanie!!!