Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonina1983

Jaki czas na potwierdzenie przybycia na wesele?

Polecane posty

Gość antonina1983

Mam zamiar na zaproszeniach napisać ; proszę o potwierdzenie przybycia do dnia...ni i właśnie data ta powinna być od wesela 2, 3 tygodnie wcześniej? Czy może tylko tydzień? Jak Wy robicie?

Gość antonina1983
Aha! Weselaa nie robię w lokalu - bo tu problem byłby rozwiązany - tyle wcześniej ile mi właściciel lokalu każe. Ja wynajmuję lokal i zamawiam kucharkę.

Zdecydowanie wdześniej niż tydzień .Ja prośiłam 3 tygodnie rpzed gdyż kucharki i kelnerki też chciały wiedizeć co i jak

mysle ze minimum 2-3 tyg wczesniej:) zreszta w trakcie tych tygodni i tak ktos sie moze jeszcze rozmyslic znam taki przypadek niestety....

Gość gazela byzmesu
daj 4 tygodnie , bo ludziom się wydaje , że jak ONI nie potaiwerdzą , tylko jeszcze sie wstrzymają, to się od tej jednej pary swiat nie zawali - i tak będziesz musiała 3/4 obdzwonic; więc zeby nie było paniki , daj sobie czas

Gość antonina1983
dziękuję dziewczyny. Tak myślałam o trzech tygodniach... Ale nie byłam pewna czy to aby nie za wcześnie. Wesele na wsi. Młodzi pnapewno potwierdzą o czasie - ale ciocie, wujcie - trzeba się będzie prosić napewno...