Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana i brzydka

Mój chłopak dzisiaj powiedział mi, że jego koleżanka wyładniała.

Polecane posty

Gość Załamana i brzydka

Martwi mnie to. Zawsze twierdził, że mu się nie podoba, a tymczasem dzisiaj spotkał ją w tramwaju i potem opowiedział mi mówiąc na koniec, że jakoś wyładniała i w ogóle. :( Jestem załamana. Moje poczucie wartości legło w gruzach, a patrząc w lustro stwierdzam, że jestem brzydka. No i mam trądzik, a ona pewnie nie :(

Gość Załamana i brzydka
Dzięki za radę. Ciekawe jakbyś się czuł/czuła jakbym była na tyle słaba psychicznie, że po takim Twoim tekście poszłabym i się powiesiła. Ciekawe jakbys się z tym czuł/czuła.

Ale chyba nie mowil nic o Tobie? To tylko i wylacznie Twoje kompleksy, ktos mowi o spiewajacym ptaszku, a ty myslisz o swoich pryszczach, nie bierz wszystkiego do siebie :)

nie łam sie faceci czasem tak maja że gadaja rożne rzeczy a to wcale nie oznacza że Ty mu sie nie podobasz. Ale skoro tak Cię to dręczy to może spytaj go o to.....

Nie mozna brac az tak do siebie takich rzeczy.Ja często rozmawiam ze swoim chlopakiem o jakichs naszych kolezankach,aktorkach,że np ta to wyładniała itp. Facet coś palnął a nawet nie pomyslał pewnie ze moze Cię to tak urazic.

a moj facet chce utrzymywac kontakty ze soja ex... he he i o ty na to?? bo mi odechcialo sie wszystkigo..

Gość chanelka...
Idź się powieś dziewczyna pisze tu o swoim problemie a tu spotyka sie z takimi odzywkami,a skad wiesz,ze nie przyczynilbys sie do jej smierci,niktorzy sa naprawde slabi psychicznie i sa zdolni do czegos takiego,a ty zamisast siedizec tu i pisac glupoty zrob ocs pozytecznego,bo pisanie na kafeteri ci nie wychodzi

Gość gosia...
nie przejmuj sie tak :)moja znajoma kiedys mi mowila ze jej maz powiedzial ze ostatnio wyladnialam a o na mu na to ze troche pudru potrafi zdzialac cuda ;)

Gość faceci są prości
jak powiedział że wyładniała to wyładniała i NIC więcej to nie znaczy :)

Gość rany Józuś
Ja też mam troądzik, a mój chłopak mnie kocha. Ile razy go pytam, czy mu to nie przeszkadza, mówi, że to dla niego błahostka. Twój chłopak po prostu stwierdził fakt, a Ty pewnie zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz. Bądź bardziej pewną siebie. Faceci na to lecą. Nawet ładne kobiety, ale mimozy bez charakteru wkrótce nie są dla nich zajmujące i szukają czegoś okscytującego. Radzę poczytać książkę "Dlaczego mężczyźni kochają złołzy"

Gość buchacha cha
faceci sa prości to prawda. Nie bierz sobie do bani, gdyby mu sie podobała jako kobieta napewno nie powiedziałby ani słowa na jej temat.

rany Jozus - mowisz ze faceci lubia ekstremalne babki?:D:D kurccze:D To juz ja sie nie zalapie:( ja jestem totalny szaleniec:D

Gość e tamm
moj chlopak o kazdej moiw ze jest brzydka, i co jak zbzydnee to pewnie mnie zostawi:O

Gość marcin26
boże, czy wy macie 12 lat? to, że twój chłopak powiedział, że jego koleżanka wyładniała NIE oznacza, że ty zbrzydłaś. to, że twój chłopak utrzymuje kontakt ze swoją byłą dziewczyną NIE oznacza, że czegokolwiek od niej chce. to, że ktoś jest przewrażliwiony i bierze wszystko do siebie NIE oznacza, że ma słabą psychikę. rzekłem

Gość samotność kopie mnie w tyłek
HEJ LASKA! 3 GłęBOKIE WDECHY I: PO 1: JEśLI MA SIę COś NA SUMIENIU, Bąź COś CO CHCE SIę UKRYć NIE DZIELI SIę TYM Z INNYMI OSOBAMI - TYM BARDZIEJ DZIEWCZYNą; PO2: SKORO POWIEDZIAł CI TAKą RZECZ - TO ZNACZY żE BARDZO CI UFA I CHCE SIE DZIELIć Z TOBą WSZYSTKIM WIęC NIE SKREśLAJ GO: PO3: MOżE NIE JEST MIłE WYSłUCHIWANIE O TYM ,, żE KTOś WYłADNIAł, ALE SPOKO TWOJ CHłOPAK NIE POWIEDZIAł "ALE Z TEJ ANKI SIę NIEZłA DU*PCIA ZROBIłA" TYLKO COś POZYTYWNEGO O OSOBIE, KTóRą ZAWSZE UWAżAł ZE OFIARę LOSU; PO4: Z PEWNOśCIą NIE CHCIAł TYM PODWAżYć TEGO żE TY JESTEś PIęKNA.. SA N A P R A W D E CIEKAWSZE I SKUTECZNIEJSZE SPOSOBY! TROCHE LUZU LASKA!

Gość stalowa rama
spokojnie, tez bym tak zareagowala jakies 2 lata temu. ale dojrzalam i patrze na to z dystansem. faceci tak maja, poprostu stwierdzil fakt, a my kobiety doszukujemy sie jakis ideologii. jak idziemy z facetem a przed nami idzie laska z dlugimi nogami w mini i facet powie ze ma ladne nogi to znaczy ze ma ladne nogi i tyle. nie znaczy to ze nasze nogi sa brzydkie i grube albo ze chetnie zamienilby ciebie na nia ;) ile razy gdy idac ulica mijalas jakiegos przystojniaka pomyslalas sobie "jaki on ladny" a czy myslalas wtedy ze wolalabys byc z nim a nie ze swoim obecnym partnerem? ale rozumiem ze moglo cie to troche dotknac, kobiety tak juz maja ze ich poczucie wartosci potrafi w blyskawicznym tempie skakac z gory na dol i odwrotnie, ale radze dobrze nie przejmuj sie, usmiechnij bo mezczyzni nie lubia kobiet-ponurakow. wszytsko jest tak jka dawniej, nic sie nie zmiennilo, pprostu zapomnij o tmy tekscie :)