Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjaj

Brak seksu, ciśnienie skacze..... No czy ja jestem niemoralna?

Polecane posty

Gość rozedrgana macica dorsza.
To już się trochę zgubiłem. Myślałem, że chodzi o sex. Pewnie, lepszy sex + miłość na zabój, ale nie od razu Kraków zbudowano... Tak czy inaczej, pozdrawiam i życzę podjęcia właściwej decyzji. Właściwa to taka, którą podejmiesz ty sama, bez zastanawiania się "co ludzie powiedzą". O, i widzę, że ktoś zahasłował mój nick - zaraz się zaczną podszywy :-)

No to ja nie wiem tym bardziej. Wszystko zależy od Twojego charakteru, ale obojętnie co postanowisz, nie radziłabym wplątywać w to \"zapłaty z a ew. usługi\", bo takie cos, to już mogłoby się za Tobą ciągnąć latami.

Gość ajjaj
Napisales cos o tym, ze cos takiego na poczatku "drogi" wplywa na dalsza przyszlosc. U mnie to zdecydowanie jest poczatek, wiec sie zaniepokoilam, o co c'mon?

Na tym łez padole, albo jak wolisz: w ogrodzie rozkoszy ziemskich - są rzeczy, których nie kupisz za żadne pieniądze, ale pamiętaj: za wszystko trzeba zapłacić (nawet za to, czego kupić nie można):classic_cool:

Gość ajjaj
Tak, dzieki. Nie ma to jak klarowna wypowiedz, wszystko jasno i konkretnie napisane. :classic_cool:

A ile liczysz sobie wiosen? :classic_cool: Może uda mi się dopasować odpowiedź do wieku Twojego? :classic_cool:

Gość ajjaj
W dalszym ciagu przetwarzam dane....i wychodzi mi na to, ze caly lez padol, tudziez jak kto woli: ogrod rozkoszy ziemskich kreci sie wokol seksu, tudziez jak kto woli: dupy. Nie ma co, pocieszajace. 🖐️

Gość palomcia
W jaki sposob ma wygladac to wynagradzanie .Pieniadze,prezenty ,podroze.To chyba dosc trudne ustalic?

Gość ajjaj
22 wiosny, jak na razie. Probuj zatem... :classic_cool:

Gość ajjaj
Palomcia - dokladnie tak, jak napisalas.

Gość ajjaj
Czyli dupa! ....Ide pic 😭

Gość ajjaj
Idz i mnie nie denerwuj! Poza tym, nie lubie haftac zakaskami. :O Ooooooooo czemu dzis jest poniedzialek?????? 😭

Osobiście uważam, że łatwiej jest żyć bez seksu, niż z wyrzutami sumienia i uczuciem obrzydzenia wobec siebie, które ja odczuwałabym przyjmując taką propozycję - no, ale ja jestem nienormalna... :-0 Zrób to, co Ci sumienie czy też inny głos wewnętrzny mówi, a nie \"swędząca macica\" :-0 (przy okazji pozdrawiam rozedrganą macicę dorsza, tę niehasłowaną - załamałeś mnie, chyba po raz pierwszy tak naprawdę... :-0 )