Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Airbolt

Ból po stosunku

Polecane posty

Witam gdy kocham sie z moją dziewczyną wszystko jest w należytym porządku jest cudownie i wspaniale. Gdy wychodze z niej na chwile i później wchodze są trudności boli ją po zakończeniu stosunku odczuwa straszny ból piecze ją musi chodzic z rozchylonymi nogami aby nie bolalo tak bardzo Współżyjemy od dłuższego czasu Moja dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne Co to może być?

Gość dibeleekek
to moze być moze za długiego penisa masz co i ja zabolało chłpie tu nie znajdziesz odpowiedzi tu same głupoty pierdzielom nalepiej isc do lekarza mowie ci

Moj penis ma optymalny wymiar nie moge sie pochwalic takim sprzetem jak niektorzy panowie z filmow xxx no ale to ich narzedzie pracy:P Napewno nie w tym lezy przyczyna Czekam na odpowiedzi

Gość chora
może jakieś zapalenie, a tabletki zmieniała czy ciągle te same bierze?

Tabletek nie zmieniala Wlasnie nie wiemy co to moze byc:(

Gość chora
no to najprawdopodobniej jakieś zapalenie ,albo suchość pochwy ,ja tak miałam po ponad roku stosowania tych samych tabletek ,no ale wiadomo tutaj cokolwiek na tentemat napisać mogą osoby które miały tak samo a całą prawde powie tylko lekarz:) ale jeśli jest tylko tak jak piszesz i nie ma żadnych innych skutków to powinno być albo jedno albo drugie A do lekarza i tak warto iść bo czy jedno czy drugie różnicy nie ma bo i tak coś z tym trzeba zrobić

Gość stety niestety
Ja też tak miałam po tabletkach. Teraz (już nie biorę tabletek) wszystko powoli wraca do normy:) Ale czasami mam tak jak twoja dziewczyna. Życie jest niesprawiedliwe ;(

Gość chora
no ale zmiana tabletek powinna załatwić sprawe:) przynajmniej w moim przypadku tak było:)

Gość stety niestety
No kurde, ale jak sobie pomyślę, że muszę tak próbować do skutku, to mi się odechciewa. Brałam cilest, microgynen(czy jakos tak) i yasmin i za każdym razem tak samo. Chyba wolę nie brać.

Gość chora
no tylko ,ze u mnie nie branie tabletek zabija libido juz w 100% bo za bardzo się boje:P

Gość stety niestety
i tak źle i tak niedobrze. Ale ja się nie zamierzam męczyć. Odstawiłam tabletki pół roku temu i jeszcze wszystko nie wróciło do normy.

ja nie mam orgazmu .. boli mnie .. i jest lips :(:(:(

Cieżka sprawa musze pójść z dziewczyną do lekarza bo tak sie nie dowiemy ale sądze że to sprawa tych tabletek mocno rozstrajają układ hormonalny i wpływają na wiele czynników dlatego mogą pwodować takie zaburzenia:( No cóż poradzimy sie specjalisty bo ciężko rozpatrywać dany przypadek na odległość i zkwitowany ogólnym opisem Dziekuje bardzo za odpowiedzi przynajmniej mam zarys tej sytuacji

Gość stety niestety
a wiecie co mnie najbardziej wkurza? Jak pójdę do lekarza, to mi mówi, że wszystko u mnie ok:( I naprawde nie wiem, co powinnam zrobić.

moze powinnas iść do innego lekarza ?? Jeden mówi tak drugi mówi tak .. ? hmm?

Jedyny sposób hehe to zakońćzyć współżycie nie będzie problemów z antykoncepcja i libido hehe:D

Gość stety niestety
Tyle, że ja byłam już u trzech :( I w kółko to samo. A ja wiem, że ze mną jest coś nie tak. I kicha:( Może samo przejdzie. Tak czasmi czytam posty innych dziewczyn, to niektóre piszą, że dopiero po roku wszystko wraca do normy:( Jescze mi zostało pół roku :P

Gość stety niestety
Podczas stosunku często (za często) mam sucho i kurde trochę boli. Ostatnio niby coś się zaczyna poprawiać, ale wydzielina jest taka jakby gęstsza i trochę jakby lepka. No i tyle. Jakieś rady?