Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwcowy blizniaczek

Slub we Wrocku!

Polecane posty

Nikt sie nie hajta we Wrocku? Nie wierze. Jak chcialam rezerwowac sale to wszystkie zajete a teraz cicho siedza jak mysz pod miotla. A ja na przyklad chcialabym wiedziec gdzie najlepiej umowic sie na makijaz i fryzure. Gdzie po wiazanke etc. Do Wrocka zjezdzam dopiero 2 tyg przed slubem wiec musze to zdalnie zorganizowac. Ale jak? Pomozcie i poleccie dobrych fachowcow.

Gość wroooooooo
cha cha też bym to chciała wiedzieć :) Jak się coś dowiem to napiszę. Powodzenia ;)

podnosze temat... Choc trace nadzieje... Czy naprawde nikt nie wychodzi za maz w tym miescie? No to oddajcie mi ville Caprice na 2 czerwca! albo Wieniawe... (zartuje tylko:-)

Gość Drummer
No to ja zapodam zespół RAGTIME z "okolic" Wrocławia.... Gramy w 100% na żywo... W skład zespołu wchodzi 5 wykształconych muzyków, co gwarantuje profesjonalną oprawę muzyczną wesela, zabawy, studniówki itp... W razie zainteresowania prześlemy naszą płytę... Zagramy w każdym miejscu w Polsce... Zapraszam do posłuchania fragmentów utworów w naszym wykonaniu na www.ragtime.webpark.pl w dziale Muzyka... Kontakt: ragtime@o2.pl tel. 888258385 Zapraszamy do współpracy...