rybcia24 0 Napisano Luty 5, 2007 czy ktos zna dobrego ginekologa w krakowie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Luty 5, 2007 dr ARTUR CZEKAŃSKI niestety nie wiem gdzie przyjmuje w Krakowie bo ja chodze do niego w moim mieście (niedaleko krakowa) gdzie przyjmuje tylko w soboty ale jest rewelacyjny ! to najlepszy gin do jakiego w zyciu chodziłam a chodziłam chyba do 8 różnych profesjonalne podejście , miły , uprzejmy , robi wszystkie badania i generalnie spoko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybcia24 0 Napisano Luty 5, 2007 dzieki sprobuje znalezc na necie moze ma jakas strone ...jeszce raz dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Luty 5, 2007 szukaj może coś znajdziesz ale powiem Ci, ze warto ;) i nie jest bardzo drogi a jest po prostu REWELACYJNY :D po moich niemiłych doświadczeniach z ginekologami nie sądziłam, że kiedys trafię na taką \"perełkę\" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach