Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona w kropce

Brak objawow, a jednak NIEDOBRZE ?????

Polecane posty

Gość zaniepokojona w kropce

Dziewczyny, czy to możliwe, że nie mam ZADNYCH objawów widocznych głym okiem, wyczuwalnych w jakikolwiek sposob mi znany itp...:O A jednak cytologia wychodzi mi jako zaawansowane II i doktor twierdzi, ze to jakies zapalenia ktore nalezy wyleczyc i aplikuje odp leki? Nie jestem oczywiscie lekarzem, ale chcialabym poznac doswiadczenia starszych kolezanek:) Bo chyba raczej moj doktor to nie naciągacz:O Ale jak czytam opisy na pudełkach po lekach, jakie moga byc skutki uboczne, drozdzyce, grzybice itd (ktorych badz co badz sie pozbyłam nie bez wysiłków:O) to zaczynam sie zastanawiac:O

Gość Ann_MIho
ja mam podobnie zadnych objawow cytologia II stopien cos mialam przepisane teraz ide na usuwanie nadzerki. chyba wcale objawow nie musi byc

Gość zaniepokojona w krpoce
dzięki za odp...:) i dziewczyny co wy na to?

ja miałam podobnie gin wmawial, że to zaawansowana nadżerka i konieczne jest wypalanie i wymrazanie oczywiscie on mi to zrobi za odpowiednia cene poszłam do innego gina, dostalam jakies globulki , nadzerka sie wysuszyla po nich a ja zostalam bogatsza o jakies 400 zł (koszt wymrażania) i cytologia wróciła do grupy I także idź może skonsultuj z innym ginem