Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KXKXA

Czy podczas diety moze spózniać sie okres

Polecane posty

Gość KXKXA

Gość fakipka
moze sie spozniac, a jak dieta dluga i rygorystyczna to moze go nie byc dluuugo... przy anoreksji zanika.

Gość KXKXA
stosuje diete 7 tygodni,moze troche bardziej skromna

Gość odetta55
hejka ja tak mialam ze mi sie spoznial 2 tygodnie ,a ile masz lat?

Gość KXKXA
Ja mam 17 lat i okres mialam zawsze regularnie kochalam sie z moim facetem ale sie zabespieczylismy ( gumka)wiec o ciazy nie ma mowy i czy moze to wynikac z diety moze powinnam wiecej jesc niz 800 kcl

Gość JA TO JA OD ZET DO A
hm....gumki tez zawodza i 100% bezpiecznosci nie maja nie wiesz o tym:P

Gość KXKXA
Ja pytm powrznie bo gdzies słyszalam ze tak moze byc ,i chce wiedziec czy moze to byc spowodowane zamala iloscia kalori

Gość KXKXA
??????????????????????????????????????????????????????

Gość JA TO JA OD ZET DO A
lepiej lec po test bo moze sie okazac ze zamiast radzic trza ci bedzie gratulowac:P:P:P

Gość KXKXA
Spoko nie pekla :)

Gość ogryza
mysle, ze jak najbardziej moze to byc przez diete. moja siostra wiecznie sie odchudza i wiecznie ma problemy z okresem. a moze to byc tez inna choroba, zwlaszcza jesli wczesniej tez mialas nieregularnie.

Gość KXKXA
Wczesniej mialam zawsze regularnie ?:(

Gość KXKXA
Tylko czy czas diety 7 tygodni moze juz wywolac taka zmiane w organizmie ze sie spoznia ?

Gość KXKXA
????????????????????????????????????????????????????????

Gość ogryza
no 7 tygodni to nie powinno powodowac, ze sie spoznia. ale to chyba zalezy od organizmu. ja kiedys odchudzalam sie tak z pol roku i nadal mialam regularnie, idealnie. a duzo ci sie spoznia?

Gość ogryza
bo do 10 dni to podobno jeszcze w normie. powyzej 10 mozna sie martwic. ale tez niekoniecznie.

Gość KXKXA
9 dni

Gość ogryza
ja jak bylam gdzies w twoim wieku to pamietam, ze tez mialam regularnie a raz tak sie trafilo, ze w jednym miesiacu nie mialam w ogole! pozniej bylo juz ok. regularnie. przez okolo dwa lata, a pozniej znowu tak, ze raz nie maialm wcale. a pozniej juz kilka lat az do teraz ideanie wszystko.

Gość KXKXA
czyli nie powinnam przerywac diety twoim zdaniem ?

Gość ogryza
poczekaj jeszcze ze 2 - 3 dni. zrob sobie pozniej test ciazowy bo to pierwsza rzecz ktora trzeba brac pod uwage. i nie przejmuj sie, napewno bedzie dobrze wszystko. a moze tez sie czyms stresujesz? bo to ma tez ogromny wplyw.

Gość ogryza
a jesz nie wiecej jak 800 kalorii? nie wiem czy powinnas przerwac diete czy nie... zalezy co jesz i czy sport uprawiasz. a wlasnie bo jesli jakis forsowny to przez to tez moze okres sie spozniac a nawet zaniknac na jakis czas. a witaminy bierzesz?

Gość KXKXA
stresuje sie brakiem okresu i spac po nocach nie moge

Gość ogryza
nie stresuj sie. jesli to przez diete to da sie to odwrocic. a jak tak sie stresujesz, moze ciaza to zrob sobie test i juz.

Gość KIKA233
Tak, najlepiej zrob sobie test i nie bedziesz sie zamartwiac. Przeciez taki test kosztuje okolo 10-12 zl i nawet w niektorych sklepach samoobslugowych z kosmetykami mozna kupic taki sam jak z apteki...

Gość KXKXA
OK dziekuje napewno za pare dni powiem co i jak choc na 99% to nie ciaza dzieki za luckie potraktowanie problemu nie tak jak ponie któzy :)

Gość ogryza
no to daj znac co i jak. i nie martw sie. jesli to nie ciaza to napewno nic innego powaznego tez nie. ten okres juz taki jest, ze czasami go nie ma lub sie spoznia zupelnie nie wiedziec czemu. pa.

Gość Paulina 21
Witam. Mam 21 lat i przez ostatnie dwa miesiące jestem na diecie nisko węglowodanowej. Spóźnia mi się okres już 4 dni mimo tego że zawsze miałam regularne cykle. Kochałam się z moim partnerem i martwię się... Zastanawiam się czy dieta może spowodować opóźnianie się okresu? jako metodę antykoncepcyjną stosuję tzw. kalendarzyk oraz prezerwatywy podczas dni płodnych. Martwię się i proszę o odpowiedź.

Gość ekhd
moze sie spozniac, ka jak byłam na dukanie to nawet 1 raz nie mialam , mialam jakies dziwne plamienia w trackcie diety ale to nie byl @