Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sedzia Dreed

Kobiety uważacie że macie prawo uderzyć faceta?

Polecane posty

dokładnie, policzek jest raczej ujmą dla faceta, a nie obrażeniem fizycznym. natomiast bicie sznurem od żelazka albo kopanie w nerki, co niektórym panom sie zdarza tak traktować żony, jest już przemocą.

Gość rimrim
W jednej celi oczywiście.....ach rozmarzyłam się....

Gość nie ma takiego prawa
każde uderzenie jest przemocą. To do bezzębnej łachudry. To, że uważasz iż nie bardzo masz siłę, więc przemocą nie jest, to jakiś bezsensowny argument. Nie wolno podnosić ręki na nikogo. To objaw agresji i dowód na to, że z tobą coś nie tak, skoro nie znajdujesz innych sposobów, tylko bicie

Gość Sedzia Dreed
ja swoje dziewczyny zdzielam odrazu butem

Gość rimrim
Sędzio a masz jakieś ?

Gość rimrim
lubie owłosione baby tak naprawde hi hi

Gość Sedzia Dreed
miałem kilka ale chyba nie lubiły ostrzej ...

Gość moje stopy sa rozm 41
marne te podszywy dzis 💤 bez polotu...

Gość pewnie takie że kobiety są
Nie no, spoliczkowanie tez jest przemocą, nawet faceta:P ALe myślę, z ejeżeli facet naprawdę sobie n ato zasłużył, to wie o tym:( Poza tym zazwyczaj takie reakcje kobiet są upakarzające dla nich samych, bo sa już ostatecznością, przyznaniem się do tego, ze nic nie mozna zrobić, z ektoś nas zawiódł, że nam na tej osobie bardzo zależy i nie wiemy już, co robić. Inaczej możnaby się odwrócić na pięcie, jak nakazuje rozum, kiedy np. zastaniemy niewiernego faceta z inną. Albo podejść i zapytać, czy moze nie zamówić im hotelu:p Ale kiedy kobiecie naprawdę zależy, to się nie kontroluje. Amant mógł oberwac za chamstwo:p a to co innego. A ja np. dwa razy w życiu uderzyłam faceta. Za każdym razem byłam pijana. I to uderzyłam wtedy naprawdę mocno...:o Chyba alkohol mi odbiera jakies ograniczenia w dysponowaniu moją siłą:p Ale raz zrobiłam to dlatego, ze nawalony debil wylał puszkę piwa na głowę mojej kolażance dla zabawy:O A drugi raz, kiedy jakiś pijany pajac obmacywał mnie publicznie i nie dało się go ze mnie ściągnąć, nawet przy pomoc mojego przyjaciela i jego dziewczyny...:( No i nie było wyjścia. W takiej sytuacji, kiedy ktos mnie obmacuje po tyłku publicznie, na środku imprezy inic do niego nie dociera zrobiłabvym to samo i będąc trzeźwa.