Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymek87

Laski mi mowia ze jestem zaje...isty facet bo ja byleco nie wybiore

Polecane posty

Gość buaaaaaaaaahahaaaaaaaaa
idz szymus gwalcic psa sasiada od twarzy do dupyu:D:Da w ogole to wszyscy wiemy ze pod czarnym wypowiada sie podszywacz

👄

no no ladnie podobo mi sie to justynka22 !!! a serio masz 22 lata? ja mam 183 cm wzrostu i warze 78 kilo, jestem szatyn i mam krotka wypielengnowana brodke, kolczyk w brwi laskom sie podoba!!! lubie czarna bielizne ale jeszcze bardziej lubie strongi! fajnie ze sie myjesz powiedz czy lubisz sie z kims kapac tak zeby lezec mu na udach jak sama lezysz w wannie!!

waze, stringi sory pisze szybko! bo ja jestem taki pelen energi i zawsze musze cos robic!! ze mna laska nigdy sie nie nudzi!!! zawsze cos wymysle zeby byla dobra beka. Dziewczynom sie to podoba!!

Serio mam 22 lata. I uwielbiam wysokich szatynów :) Jeszcze nie probowałam , ale twój opis mnie bardzo zachęcił , to brzmi bardzo podniecająco. A chciałbyś sprobować?

no to moze chcialbym wez napisz cos wiecej o sobie, s kad jestes i w ogole czy golisz cale cialo?robisz to maszynka czy kremem, a moze depilatorem ??

Jestem z Warszawy, dzielnica Włochy. Mam 170 cm wzrostu i krótkie włosy. A co to za pytanie o maszynkę czy depilator? Oczywiście, że wszędzie się golę. Codziennie. To naturalne.

z twoich marzen sloneczko a tak serio z Bialej Podlaskiej ale bede mieszkal w warszawie!! przujede na studia jak tylko wojsko odrobie!!

niewiele bo udalo mi sie wkrecic na sluzbe w kancelari u dowodcy i mam sporo czasu no i bedzie mnie puszczal na przepustki, bo ja duzo wiem widze jak dowodca sobie sporwadza k..rwy i pije alkohol wiec on sie troche boi, ze komus opowiem i chetnie daje mi przepustki, tak naprawde jestem mu nieoptrzebny bo wodke i tak sam kupuje i ku..rwy sam zamawia i przywozi wojskowym dzipem (raz to nawet jechala jedna z cyckami na wierzchu, miala fajne) i sie z nimi zabawia w magazynie z amunicja gdzie urzadzil sobie meline. a ty jakie masz piersi ? wez je opisz, chce je poznac dobrze zanim je dotkne!!

Okragłe i mieszczące się w dłoni. Jak chcesz się więcej dowiedzieć to maila znasz ;) To nie na forum publicznym. Ale fajnie by było gdybyś wpadł do Warszawy.

Gość do justynki22
zawsze siedzisz przy kompie w kozakach? to niezdrowe. grzybicy sie nabawisz i nogi ci beda smierdziec

Nie mogę teraz bo jestem w pracy i na tym kompie nie mam żadnych swoich zdjęć. A wyślesz mi swoją fotę?

Gość do justynki22
uuu to caly dzien w pracy siedzisz w tych kozakach :O bleeeeeeee

nic nie wysle dopoki twojej nie zobacze teraz bede chwile zajety bo znowu wrocil on nawalony i musze jechac op kanapki :o a ty napisz co lubisz w lozku i czy lubisz byc przywiazana jak prosiak

Dobrze poproszę kolegę żeby mi zrobił zdjęcie telefonem. Daj maila. A co do spraw łóżkowych to jestem otwarta na wszystkie propozycje :)

Gość kassss
Boze moj co to bioro matrymonialne???????????wyzuccie ich stad.szymek87co ty tu jeszcze robisz???cos ci sie pomerdalo!bllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Podszywacz nieautoryzowany
Hmmm... ide o zakład, że porównanie IP szymka i justynki byłoby nader ciekawe. Fajnie się bawisz, onanisto ;)?

Gość a ja jestem ciekawa
czy szymek wkreca justynke czy justynka szymka?? ;)

Gość od twarzy do dupu
od twarzy do dupu sie wkrecaja ;)

Gość Podszywacz nieautoryzowany
czekamy na zdjęcia z sex-party

Poszło, trochę niewyraźne, ale nie spodziewaj się cudów po aparacie w telefonie

Gość ja też chcem