Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze

bardzo proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość mmmcc
prawda nie jestes w ciązy ale uwarzaj na drugi raz!!!!

Gość upupup
oczywiscie,drugi raz tego błędu nie popełnie,to co przeżywałam to była nauczka i duzo mnie nauczyła! Dziękuję dziewczyny za zrozumienie!

Gość proszę
ehhh kurde teraz bije się po głowie, mowiąc 'nie jestes w ciaży głupia!' I wlasnie próbuję sobie wytłumaczyć,że testy są po to aby ową ciążę wykryć, a u mnie nie wykryły więc jej nie ma. No jASNA Cholera 5 testów! Któryś musiałby wykryć ciążę. zrobiłam 3 pretesty, 1mamatest i jeden quick vue. Któryś musiałby wykryć ciażę,tym bardziej ze te 2 ostatnie robiłam 29,35 dni po stosunku,ten który robiłam 35 dni po stosunku był robiony o godzinie 6,40 rano więc z moczu porannego uhhhhh wbiłam sobie do głowy i teraz nawet sobie mierzę temperaturę ciała. Panika wielka bo mam 36,7 :| pomocy

Gość uuuuuupppp

Gość MMMMMMMMM
A TERAZ ZE NIBY O CO CHODZI

Gość proszę
o to,ze wkrecilam sobie ze jestem w ciąży

Gość MMMMMM
POPROSTU IDZ DO GINA I NIECH ON CIĘ ODKRĘCI!!!!!!!! JEDYNA METODA!

Gość proszę
ale to niemozliwe,ze 5 testów się pomyliło... poza tym niby to 2gi miesiąc juz leci,wiće powinnam miec jakies objawy chyba,cokolwiek. poza tym nie było takiej sytuacji,ze zatrzymała mi się miesiączka,czy spóxniła 6,01 mialam do 10.01, ba póxniej miałam kolejną w tym samym miesiącu trwającą od 28,01 do 1.02 proszę powiedzcie mi czym rózni się miesiączka od takiego plamienia które występuje do 3 miesiąca w zasie ciąży?

Gość prosze
czy w przychodni będa robic takie cesty ciążowe z krwi? W ogole to chcialam si ezapytac,jak ja mam się o to zapytac 'dziendobry chciałabym zrobić test ciążowy z krwi?' i w ogole boe sie,ze będzi eproblemem to,ze nie mam 18 lat ps w ogole zrobilam kolejne 2 testy, rano i o 17 i oba negatywne,w szafce mam jeszcz jeden ja nie wiem skąd biore na to pieniądze :/

Gość upupupupupupupp

Gość proszę
prosze niech ktoś mi powie co i jak z tym testem z krwi

a po co ci test z krwi, nie jestes w ciazy,nie wpadaj a taka paranoje bo sie do jakies choroby doprowadzisz

to tak jak jakbys sie zastanawiala,ze 9mscy temu kochalas sie z chlopakiem i wciaz szukala objawow ciazy,a tak naprawde to juz bobas moglby byc na swiecie,rozumiesz dziewczyno....mozesz sie wpedzic w jakies chorobsko,zajmij sie czyms innym i juz o tym nie mysl...nie jestes w ciazy,koniec kropka

Gość prosze
kochana malolepsza, ja tak strasznie potrzebuje teraz takich słów,dziękuje kochana;* Ale wieszm slyszalam o przypadku,ze test nie wykrył ciąży do 3ciego miesiąca... Dlatego tak strasznie panukuje... Jeszcze jak robilam pretest to doszukiwalam sie tej drugiej kreski na chama póxnie kupilam 2gi pretest [cholera w kazdej aptece sprzedaja mi pretest...a ja wole np quick vue bo jest bardziej czytelny wg mnie] I teraz mam jeszcze jeden pretest w szafce zrobie jutro rano... a czy dziewczyny w ciąży wystepuje sluz niepłodny? kruchy po zaschnięciu kello żółtawy... Chciałam zrobić ten test z krwi, juz dla 100% pewności...