Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniusia -*

Puder Ziemia Egipska

Polecane posty

Gość Aniusia -*

Witam! Czy ktoś z Was używał Ziemi Egipskiej Bi-kor? Jestem bardzo ciekawa czy naprawdę jest taka rewelacyjna jak o niej piszą. Wydaje mi się, że do jasnej karnacji nie pasuje. Jest też Ziemia Słoneczna z Lavertu. Ma takie same właściwości jak z bi-kor, ale jest w 3 odcieniach. Zastanawiam się, którą kupić i czy wogóle kupić, bo nie jest tania- ok120zł, ale podobno jest bardzo wydajna - przy codziennym używaniu starcza nawet na 2 lata. Bardzo chciałabym najpierw ją wypróbować przed kupnem, a niewiem gdzie(jestem z woj. śląskiego), no chyba że na targach kosmetycznych w Katowicach, ale to będzie dopiero za miesiąc, a mi zależy wcześniej. Proszę Was o doradzenie.

Gość pani janeczka
imho to ściema jest ;)`

Ja słyszałam że to ściema.. tak samo jak kupiła moja znajoma podkład z rimmel`a COOL MATTE MOUSSE.. fakt jest wydajny, nie drogi, ale trzeba go szybko rozprowadzać bo zaraz zasycha, po nałożeniu go fajnie wygląda ale za 10 min robią się plamy na twarzy... nie polecam... ostatnio kupiłam puder Fashion Powder brązujący ze złotymi drobinkami z vipery i powiem szczerze jestem z niego zadowolona...