Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plussssssssz...

Czy moj organizm przyjmie teraz dobrze tabletki anty Novinette? piszcie

Polecane posty

Gość plussssssssz...

Hej! Mam pytanie. Bralam yasmin ale musislam przerwac ze wzg na pogorszenie stanu wlosow cery i paznokci :/ Zaczynam novynette. Lekarz mi je przepisal bo maja mniejsza dawke hormonow. Czy moj organizm dobrze ze przyjmie, skoro Yasmin nie powodowal tycia itp, jedynie te wypadajace wlosy i pogorszenie cery itp... bO mi zalezy przedw wszystkim na tym by nie urosly mi piersi i zebym nie przytyla! jesli po Yasminie nie przytylam, to skoro Novionette maja mniejszza a dawke to moge nie przytyc??? pewnie was to smieszy ale dla mnie to wazne...

to zależy tylko od twojego organizmu. weźniesz to sie przekonasz innej rady nie ma!!! powodzenia

Gość paplinka
ja bralam tabletki novonetten i przytylam 5 kg urosly mi piersi o 2 rozmairy przy tych tabletkach nie da sie schudnac wrecz przeciwnie mozna jeszcze wiecje przytyc ,w ciagu 3 lat przytylam 11 kg .Teraz chce zaczac brac yasmin.

Gość Bubuuuuuuu
A wcale, że nie prawda. Biorę je od roku, nic mi nie urosło, nie przytyłam ani grama, a za to przestały mi się włosy przetłuszczać. gunia0505 dobrze powiedziała, może po prostu niektórzy są bardziej wrażliwi a inni mniej