Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biały motyl

Mam dzis zły dzien...

Polecane posty

Mam ochote sie rozryczec. załatwiałam dzis tysiace spraw i wszedzie miałam jakis problem. ato pieczatki nie bylo.A to badania w złej przychodni zrobione. Nic mnie dzis dobrego nie spotkalo. Chyba ze dojechalam cala do domu i tylko to bylo dobrego w dzisiejszym dniu.

Gość bialymotyl2
a ja finansowo stoję od jakiegos czas bardzo zle i poniewaz pochodze z patologicznje rodziny to niestety ...niewazne zresztą odpocznij sobie kiz dzisiaj, zrob sobie jakąś przyjemność tak czasami bywa po prsotu🌻

Gość hootie
A ja dzis cierpię z powodu okropnego bólu głowy, wszystko jest dla mnie zbyt trudne, zbyt cięzkie, zbyt bolesne.... Ała....

Gość bialymotyl2
i uwazaj, bo na tym forum wiele osob tylko czeka aby przykopac osobie z problemem - moze lepiej się tu nie odkrywać?

Gość oj mi tez chce się płakać

Gość bezedurapitupitu
i mnie dziś boli głowa... i humor mam koszmarny zero motywacji... i 2000zł do zdobycia na piątek, bo muszę zapłacić za szkołę, a stypendium mi nie wypłacili...

Gość ... ... ...
ja mam zły dzien bez powodu..to dopiero masakra...jak się ma zły dzień z jakiegoś powodu to można coś z tym powodem zrobić, albo sobie przetłumaczyć, że to nie powód zeby mieć zly dzień...a jak się ma zły dzień bez powodu to co robic :(

za czesto tu zagladam i wiem co sie robi gdy ktos nas jeszcze bardziej dobija...wychodze z kafeteri :P

Gość bialymotyl2
ok, bualy motyl fajnie, ze umiesz sobie poradzić nie daj się wieć zdolowac frustratom z kafe i odpocznij 🌻

Gość niewierząca
czym są wasze kłopoty finansowe w porównaniu z moimi - miłosnymi.....?!

byłam u lekarki. Zbesztala mnie i nawet nie wiem o co. Badania bez wzgledu gdzie bym je robila i tak by wyszly tak samo. Zrobilam je prywatnie a ta krzyczala na mnie ze rachunek przesla na przychodnie. Moze to nie ja mam zły dzien tylko inni i mi sie obrywa?

Gość bialymotyl2
niewierząca----------------> ja to tcyh milosnych to juz nie chcę pamiętac....zmianiem orientację :classic_cool:

Gość niewierząca
bialymotyl2------------ zmieniasz orientację? nie, no bez przesady!

Gość bialymotyl2
:(

Gość bialymotyl2
będę lesbą, faceci maja z kobietami lepiej niz my z nimi :o