Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oko oko

dziwne uplawy w ciazy-help!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość oko oko

jestem w ciazy i mam dziwne uplawy geste jak budyc ciagna sie nie wiem co to jest?? czy ktos mial tez takie uplawy??

a jaki kolor mają? Prawidłowo powinny być mleczne, mogą się ciągnąć. Mnie upławy męczyły przez 6 m-cy ciąży zapisali mi Nystatyne ale nie pomogła i inne też nie. Przez upławy dostałam skurczy w 30 tyg. ciąży, w ten sam dzień trafiłam do dobrego gina i leki jaki mi przepisała zadziałały, także jeśli mają kolor zielonkawy i brzydko pachną idz koniecznie z tym do gina

Gość inke
ja uplawy mialam na samym poczatku, gin mowil ze wtedy robi sie czop i musi byc gesto itp kolor mleczny, nieraz bialy jak snieg

Ja takie upławy mam od początku ciąży do teraz (jestem w 36 t.c.). Takie mleczne \"gluty\" :) Mój gin twierdzi że jeżeli przy tym nie występuje swędzenie czy szczypanie to nie ma się czym przejmować bo taki śluz jest w ciąży normalny :)

Gość kinia0507
Czesc Ja mam takie upławy od początku ciąży, lekarz mówił ze to normalne.

Gość oko oko
wlasnie sa takie bialo-mleczne bez zapachu raczej jeju strasznie uporczywe nno to moja 2 ciaza ale przy 1 takich nie mialam gin nic nie mowil bo dla niego to normalne a mi bylo glupio pytac

Gość oko oko
up

ja na uplawy bralam mw 2 i 3 trymestrze sterovad na przemian z clotrimazolum robilam tz irygacje tantum rosa.