Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka314

5 tygodni bez seksu..

Polecane posty

Gość mandarynka314

Gość źle to widzę.
no dobrze - a wcześniej , przed tymi 5 tygodniami, było często ?.

Gość źle to widzę.
a drugie pytanie- czy on ostatnio nie zmienił np. pracy , czy może obawia się o zwolnienie ?..

Gość no--cholera_mam dość
witam,zapraszam na topic o podobnym problemie ("przez seks wali mi się związek")

Gość rilly
prosta sprawa: problemy zdrowotne lub psychiczne, normalnie jest podniecony i mu sie chce ze ho ho... ale jak jest z toba i cos sie ma szykowac, nawet wtedy moze byc podniecony, rozbieracie sie i podniecenie u niego calkowicie opada. tu jest problem, ewidentny.

to o czym napisał rilly zdarzyło sie w ciagu tych 5 tygodni tylko raz, bo tylko raz doszło do tego ze zaczelismy sie rozbierac itp.

Gość rilly
nie wazne, moze juz jak zaczynacie to podniecenie opada. nie ma reguly w ktorym momencie. niektorym dopiero przed "wejsciem"

Gość źle to widzę.
no i co takiego sie stało. Lepiej ,że rozstaniecie się teraz , niż męczyć się w małżeństwie, w którym tylko ty kochała byś jego.

a dlaczego myslisz ze on mnie nie kocha?? nie pytam przez zlosliwosc tylko z ciekawosci. prosze napisz dlaczego tak uważasz czytajac to co pisze..

Gość źle to widzę.
Jak kocha się dziewczynę , to nie myśli się o niczym innym jak tylko o seksie . Oczywiście mówimy o tym waszym poziomie wieku- bo inaczej jest w przedszkolu , kiedy miłość jest głównie platoniczna. Inaczej mówiąc , facet wykorzystuje każdą sprzyjającą chwilę aby wylądować w łóżku. A co jest przyjemniejszego od seksu dla młodego chłopaka wówczas. No chyba ,że koleś zastanawia się np. jeszcze nad powołaniem kapłańskim. Tak ,czy owak nie widzę u Was już dobrej perspektywy dla ciebie.

pocieszjace to nie bylo... :( na szceie mysle inaczej niz Ty.. ale dziekuje za Twoje zdanie na ten temat... Widze że ciekawie myslisz i mi sie to podoba.. :)

Gość źle to widzę.
mandarynko kochana - dobrze że odezwałaś się . Troszkę już martwiłem się o Ciebie. Więc słuchaj już tak na dobranoc. Piszę to , bo ja mam już tyle lat ,że mogła byś być moją córką. Cieszę się ,że jestes studentką. Też studiowałem kiedyś - ale w tedy nie było jeszcze internetu - więc przysiaduję czasem tutaj teraz. Najważniejsze ,że studiujesz i że jesteś młodą dziewczyną. Ukoncz spokojnie studia, a o seks na razie się nie martw. Będziesz go jeszcze miała pod dostatkiem. Powodzenia. Dobranoc.

dziekuje Ci bardzo za dobre słowo... boli mnie troche ten brak spontanicznosci.. kiedys kochalismy sie doslownie wszedzie.. w kuchni na imprezie :), w toalecie na basenie..:) itp. a teraz taka pustka.. az mi brak czasem, tamtych chwil.. :(

Gość źle to widzę.
witaj mandarynko , widzę ,że jesteś happy. Zapomniałem Ci jeszcze powiedzieć ,że osobiście nigdy nie lubiłem jak dziewczyna naciskała na mnie, to ja wolałem zdobywać.Pozdrawiam.Dobranoc.