Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka314

5 tygodni bez seksu..

Polecane posty

Gość mandarynka314

5 tygodni bez seksu.. bez żadnego powodu. rozmawiamy o tym i nic się nie dzieje. juz nie wiem co o nim myśleć. ostatnio była jedna próba.. nie udana. nastepnego dnia nic..

Gość jua już rok
i żyje:P

Gość mandarynka314
tylko, że ja mam chłopaka i często wieczorem przy rozmowie przez telefon mówi mi ze ma ochote a jak sie spotkamy to do niczego nie dochodzi...

Gość ja już rok
no trudno, czasem tak bywa że pojawiaja się problemy, może sam się wykańcza i przy tobie nie może już, albo ma kogoś? życie jest życiem i różnie może być, musisz sie dowiedzieć dlaczego tak jest, co jest przyczyną, szczera rozmowa na pewno pomoże

Gość mandarynka314
pytałam juzdlaczego tak jest.. powiedział ze czesto widzi ze jestem na cos zdenerwowana i zla wiec woli nawet nie próbowac.. bo widzi ze nie mam ochoty. a wcale tak nie jset to mi sie wydaje ze on nie ma na nic ochoty. a jesli chodzi o inna dziewczyna to nie ma zadnej na pewno.

Gość 3dni 3łzy
moze sie dobrze ukrywa :o

Gość mandarynka314
nie sądze mam z nim kontakt przez cały dzien.. i jeszcze na niczym dziwnym go nie przyłapałam.. pozatym jak jestesmy razem to zadna dziwucha do niego nie dzwoni i nie pisze..

Gość ja już rok
no to przejmij inicjatywę, wykaż chęci, może jemu się wydaje że już na ciebie nie działa... Faceci potrzebują podziwu, okazywania na każdym kroku że nam zależy na intymności z nimi. A może jakieś urozmaicenie, może monotaonia was dopadła?

Gość mandarynka314
juz nie wiem co mam o tym myśleć. rozmawiamy w piatek wieczorem i on zaczyna mówić ze ma ochote itp. widziemy sie w sobote.. przez 5 tygodni nic nie bylo.. zaczynamy sie całowac i rozbierac i co??? czuje ze on ma jakies problemy i nic z tego nie bedzie.. :( po poł godziny ubralam sie i powiedzialam ze chce jechac do domu. nie odezwałam sie cała droge.. na koniec powiedzial mi ze jest mu głupio ze tak wyszło. spotkalismy sie nastepnego dnia i znowu nic... nawet nie dal zadnego znaku ze chcialby czy cos... :(

Gość mandarynka314
nie potrafiłabym zdradzić..

Gość mandarynka314
hmmm.. nie cierpie kocham go bardzo.. byl miom pierwszym partnerem i chcialabym zeby byl ostatnim.. ale bez seksu nie umiem życ.. i on o tym kurwa wie.. :-|

Gość mandarynka314
heh... z tym ksiedzem to dobre... :):):D

Gość mandarynka314
może i tak tylko dlaczego mówi mi o tym że ma na mnie ochote jak sie nie widzimy...?? trudno zrozumiec faceta :(

Gość mandarynka314
ostatnio mi jeszcze dodał ze on zawsze mo ochote i nie ma takich problemów ze mu sie nie chce..

powiem Ci tak - w moim związku był kiedyś taki okres, że też mi się nie chciało bzykać.. ale nie, że w ogóle.. tlyko z nim mi się nie chciało:) sporo nie grało w naszym związku i to sie odbijało własnie również w seksie:( nie umiałam powiedziec mu wprost o co chodzi, więc zwodziłam, kręciłam, udawałam.. w końcu po prostu powiedziałam co jest nie tak, on zaczął się bardziej starać, nie tlyko jesli chodzi o łóżko, ale w ogóle i się dosyć szybko poprawiło:)

Gość źle to widzę.
niestety , dla mnie jest to oczywiste. Facetowi , jak każdemu młodemu chce sie seksu bardzo, więc mówi ,że tak , ale kiedy zobaczy cię rozebraną, to mu opada, bo mu się nie podobasz. Źle to widze.

Gość źle to widzę.
no i nie załam się tym co napisałem. Znajdzie się na pewno taki dla którego będziesz bosko piękna.

Gość mandarynka314
wiem ze mu sie podobam i to bardzo. nie tylko w ubraniu ale i bez... i czesto to wspomina i wszyscy do okola mówia mu ze mna to musi miec dobrze.. tylko czemu on nie chce. to znaczy mowi ze chce a nie daje zadnego znaku...

Gość mandarynka314
już mam takiego dla którego jestem bosko piekna..

Gość źle to widzę.
może on na razie nie chce mieć dzieci - a ty nic nie bierzesz ?.

Gość mandarynka314
biorę tabletki, dzieci nie wchodza w gre..

Gość mandarynka314
to zdjecie to nie moje, wygladam zdecydowanie lepiej i mam wiecej lat.. :):) a podszywaczowi dziekujemy

Gość mandarynka314
nie lubie podzszywaczy!