Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbednaaaaaaaa

jak wstawić zdjęćia na gronie??

Polecane posty

Gość niezbednaaaaaaaa

ja nie wiem, chyba jakaś ograniczona jestem. no ale wstawię trzy forki na to swoje konto, a oni mi tam piszą, że juz koniec, bo mój transfer- 2mb :/ został przekroczony i już nie da rady... że ja chcę więcej to trzeba zapłacić... a znajomi, co mają dziesiątki zdjęć?? to by chyba majątek wydali na ich umieszczenie... więc cos chyba nie tak robię... niech ktoś mi napiszę dokładną instrukcje co ijak robić

Gość niezbednaaaaaaaa
Wolę Was. :] już się przywiązałam :p

niezbędna, bo po 3 fotkach konczy sie transfer:( to zalezy od rozmiaru zdjecia, ale mniej wiecej 3 fotki i nie ma tych 2mb.. jesli chcesz wgrac wiecej fotek musisz \"zrobic sie\" gronowładną:) bedziesz miała (np na miesiąc) 200mb

Gość niezbednaaaaaaaa
czyli musze wysłać tego smsa, tak?? i tak co miesiąc??

tak, za 3,66 bedziesz gronowładna przez miesiąc, są inne opcje - jakieś drozsze smsy i bedziesz gronowł. na 3 miesiace chyba, ale ja z tego nie korzystałam, kiedy mam więcej fotek(np po wakacjach albo sylwestrze) wysyłam na miesiąc i tyle :) a gronowładność na stałe to jakieś stałe opłaty - tam jest wszystko napisane, nie chcę cię wprowadzić w błąd

Polecam zmniejszenie zdjęć, można to zrobić nawet w Paintcie. Ale jak juz przekroczylas limit to musisz poczekać, albo wysłać smsa.