wanileczka 0 Napisano Luty 6, 2007 Nie mogę zajść w ciążę ,staram się już długo czy ktoś może polecić dobrego lekarza,żeby był dobry w leczeniu problemów z zajściem.Serdecznie dziękuję...:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanileczka 0 Napisano Luty 7, 2007 Może jednak jest ktoś z Opola?bardzo zależy mi na dobrym lekarzu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość viki5 Napisano Luty 7, 2007 jestem z opola.dr.Niemczyk przyjmuje na 1maja.robią też tam invitro słyszałam o nim dużo dobrego.ja osobiście byłam w mysłowicach w klinice.tez mam problem z zajściem w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanileczka 0 Napisano Luty 7, 2007 czesc Viki,nareszcie ktoś z Opola :) a nie wiesz czy on pracuje też w szpitalu gin.? ile się starasz,wiesz co ci dolega?ja już 9 mc się staram,ale dopiero od dwóch mierzę temp.,więc dopiero trafiam w owu.właśnie chcę się wybrać do dobrego specjalisty ale do kilku już jestem zrażona ( z poprzedniej ciąży).Myślę,że u mnie dochodzi do zapłodnienia ale nie chce się zagnieździć,więc będzie potrzebny jednak gin.:)pozdrawiam i trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VIKI5 Napisano Luty 7, 2007 wiem ze to prywatny gabinet.czy pracuje w szpitalu nie wiem ale mogę się dowiedzieć bo moja koleżanka się leczy u niego.jestem po insyminacji ale niestety się nie powiodło.trzymam kciuki.napewno tobie się powiedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szwedzia 0 Napisano Luty 8, 2007 Ja jestem z opola. Jęzeli chodzi o dr.Niemczyka to on nie pracuje w szpitalu. oni tam na 1-go maja przyjmują w trójkę; jeszcze dr.głąb i dr. Tomala.Wiem ze oni chyba monitorują owulacje i pomagają własnie w takich problemach- a tak dokładnie to chyba dr.Tomala. A z lekarzy pracujacych w szpitalu polecam dr.lembrych - z-ca ordynatora odziału patologi ciąży oraz dr.Rachwalski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violeska Napisano Luty 8, 2007 HI JA JESTEM Z BRZEGU KOLO OPOLA JEZELI MOGE CI POLECIC TO IDZ DO DOKTORA DUTKOWIAKA ON PRZYJMUJE W BRZEGU PRZY ULICY JANA PAWLA II.ALE ZANIM ZACZNIESZ ROBIC COKOLWIEK SPRAWDZ SOBIE POZIOM PROLAKTYNY.JEZELI JEST WYSOKI TO NIE MA SILY ZEBYS ZASZLA I DONOSILA CIAZE.BADANIE MOZESZ ZROBIC W SZPITALU I JEST TO BADANIE KRWI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanileczka 0 Napisano Luty 8, 2007 Szwedzia,Violeska dzięki za informacje,właśnie znowu dostałam @,ja już nie wiem co robić.Muszę zacząć się leczyć,bo bez tego widzę się nie obędzie.Jeszcze raz wam dziękuję:) Szwedzia masz śliczną córcię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szwedzia 0 Napisano Luty 9, 2007 wanileczka- głowa do góry!!!Ja w pierwszą ciaze zaszłam po 5 latach.Przez ten okres bardzo czekalismy na dziecko ale widać czasami jak sie bardzo chce to nie wychodzi.Potem urodziłam syna.Póżniej miałam dwa poronienia.A dopiero teraz urodziłam córeczkę. 9 m-cy starań to naprawde o niczym nie przesadza.Moja koleżanka tez już odwiedziła sporo lekarzy i kazdy jej mówił wszystko ok.,no i po 4 latach starań bedzie w marcu rodzić. jestem przekonana ze ci się uda!!!!Tego ci bardzo mocno życzę. Udaj się tam na1-go maja i z nimi porozmawiaj.Polecam dr.Tomale- tam mozesz się udać na rozmowe razem ze swoim partnerem.bedzie wam razniej!! Dziekuje - też bedziesz miała śliczne dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanileczka 0 Napisano Luty 10, 2007 Szwedzia dzięki za słowa otuchy,tylko,że ja nie mam czterech lat na czekanie-ja mam już 37 w tym roku,dlatego tak panikuję:)Ale już zdecydowałam,że idę tam do nich na 1-go maja,co ma być to będzie,raz kozie śmierć;)Dam ci znać co po pierwszej wizycie powiedzieli.Dzisiaj mam 2dc,więc w przyszłym tygodniu.Pozdrawiam,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ninja Napisano Luty 13, 2007 tam sa naprawde dobrzy lekarze.polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanileczka 0 Napisano Luty 13, 2007 A możecie mi powiedzieć,ile kosztuje tam wizyta,a ile np.monitorowanie owu?dzięki z góry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szwedzia 0 Napisano Luty 13, 2007 kurcze - nie mam pojecia.Głab za wizyte z cytologia brał 70 zł.Ale za monitorowanie ....nie mam pojecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanileczka 0 Napisano Luty 13, 2007 dzięki Szwedzia może nie będzie tak źle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ninja Napisano Luty 15, 2007 samo monitorowanie 10zł.tak było rok temu teraz to nie wiem.pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach