Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabel -

golenie sie facetow

Polecane posty

Gość diabel -

co panie mysla o gloeniu sie "tam" faCETOW LUBICIE TZREBA?

nie trzeba. moim zdaniem facet to facet. jedyne miejsce gdzie ma sie golic to twarz.

Gość 9898988
według mnie trochę musi

nigdzie oprocz twarzy. szkoda wielka, moze jeszcze do solarium i kosmetyczki niech sie przejdzie to na pewno bedzie bardziej meski :P

moja ukochana akurat bardzo lubi gdy jestem \"tam\" przystrzyżony! oczywiście jąderka na zero :P reszta włosów tak na 1 - 1,5cm ostatnio przegrałem zakład i musiałem ogolić całe łono na zero, masakra! wyglądałem jak pedał to raz a dwa te wrastające włosy.. :(

golę rowniez włosy pod pachami (tylko w okresie zimowym zeby nie było widac :P) uważam ze nie wali tak potem, reguluje też brwi i nie widze w tym nic strasznego!! czy facet musi jebać potem? być zarośnięty jak zwierz? ludzie mamy 21 wiek!!!!

to nie tak ze trzeba ! to tak , jak kto woli i lubi ! moj zaczal sam \"tam na dole \" i stwierdzilam ze to mi sie podoba nie mam przeciwskazan aby tego nie robil , dla mnie jest cool ;)

tak!! brwi tez!! mam takie jakieś duże i w ogole.... jak sobie wyreguluje to nawet sam jakoś sie lepiej z tym czuje :D

w sumie kazdy robi jak lubi. ja nie lubie wiec nie umowilabym sie z chlopakiem z wydepilowanymi brwiami.

Gość .moim zdaniem
eeeej i co, powiecie mi ze podoba sie wam jak z pod pach wylazi krzak, i dosc szybko zaczyna sie niemily zapach? tak qwa, z regularnym, czestym myciem

yh ja osobiscie lubie włochaczy:P heheh ale pachy ogolone jeszcze zniose:P a co do brwi czasami mezczyzni maja je na pól czola wiec lekkie wykarczowanie nie jest zle:P

Gość .moim zdaniem
no tak, bo o antyperspirancie tylko kobiety slyszaly :p zapusc sobie i przejdz sie szybkim krokiem do pracy powodzenia zycze i milego dnia wspolpracownikom

Gość la la la
uważam ze " miom zdaniem " ma rację !!! ogolenie owłosienia jest higieniczne , estetyczne i wygodne !! dlaczego faceci mieli by tego nie robic ? własnie w lecie powinni golić pachy i jajka !! ja każdemu facetowi mówie jak się ogolisz to wróć !! a nie bede się potem dusić , pluć i harkac bo mi jakiś kłak stanie w gardle !! a może mam sobie kupić pasete odkłaczajacą dla kotów qrwa!! co to to nie !!

Gość polki kochaja
smierdzacych facetow, ktorzy sie nie gola i myja sie raz na tydzien ! ale za to prawdziwy macho z wasikiem :D mieszkam we francji, na szczescie tutaj golenie sie facetow jest norma :)