Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinnn28

CZUJE NIECHEC DO SWOJEGO FACETA !!!

Polecane posty

Gość kinnn28

Nie wiem co robic????? PORADZCIE !!!! Tydzien temy poparzyłam sie w solarium , za długo lezałam ze swojej głupoty.Nie mogłam chodzic , lezec , siedziec, całe ciało mnie piekło, bol nie samowity. Jeczałam z bolu.... a mojemy facetowi było tylko jedno w głowie zeby sie kochac.....!!! Nie mogłam sama sie dotknac , bo tak bolało , a on chciał uprawiac sex i tak codziennie mnie meczył. Jak nie chciałam to chodził obrazony i sie do mnie nie odzywał . Czy to typowe u facetow , czy mam egoiste w domu. Teraz czuje do niego niechec , odrzuca mnie od niego . Po jakims czasie powiedziałam mu, ze mnie obrzydza. Strasznie go to ruszyło. A mi chodziło , o to , ze nie ma ochoty na czułe piszczoty z nim , bo czuje sie jak przedmiot . I co mam teraz zrobic ??

Gość kinnn28
i co nie czujesz sie jak obiekt seksualny ??? a co bedzie jak zachorujesz npowaznie i nie bedzie o sexie mowy ??? zdrada ???

Gość proxi77
po prostu strasznie go jarałaś taka spalona :D :D :D jakby zobaczył sabinke wyruchałby od razu bez pytania

Gość a nie mozesz z nim porozmawiac
wytlumaczyc dlaczego masz 'obrzydzenie', jak sie czujesz itp a nie pisac na topiku

Gość ja takiego egoiste
wywalilabym z domu:O jak ja sie kiedys przyjaralam na plazy(mam jasna cere) to moj skakal wokol mnie, plecki mi smarowal, do sklepu latal itd

Gość kinnn28
buuuuuuu

Gość kinnn28
rozmawiałam, niby zrozumiał swoj bład... przepraszał , ale to dalej we mnie siedzi.........

Gość kinnn28
ale smieszne tylko to ja mam problem nie on...........

moj tez chce codziennie :) ale z tym nie ma problemu, bo ja mam ochote kilka razy dziennie :D:D moze zbyt wielka roznica temperamentow ? a moze nigdy sie nie spalil ?? i nie wiedzial jak sie czujesz:) moze nie powinnas czuc obrzydzenia, skoro ( zakladam ze skoro z nim jestes to kochasz) go kochasz? zbyt duzo pytan :)