Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emanuela85

pierwsza wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość emanuela85

dziewczyny ide do ginekologa do przychodni- tam sie wchodzi do pomieszczenia, w ktorym sie trzeba rozebrac a jak lekarz poprosi to wchodzisz- ten gabinet jest duzy i tzeba przejsc troche do badania- to jest moja druga wizyta wbrew tytulowi ale chcialam sie dowiedziec co ubieracie,bo tak z golym tylkiem chodzic, od razu mowie ze nie mam spodnnic iczy skarpety zostawiacie napiszcie prosze

Gość pszczolka_z_listopada
dziwne miejsce ja skarpetki zostawiam na nogach i zakladam dlusza bluzke

Gość mmmmmm
ja tez!!! poprostu dłusza bluzke zakładam skarpetki zostawiam na nogach !!! a o to rada dla dziewczyn ktore ida na pierwsza wizyte do gina np po pigolki!!!!! po pierwsze nie ma sie czego bac bo to ginekolog dla niego widok naszych narzadow jest czyms normalnym!!! jak dla dentysty zęby!! wchodzisz najpierw ubrana na wywiad!!!! lekarz z regóły sam pyta czy chcesz stosowac antykoncepcje za nim powiesz sama w jakim celu przyszlas!!! ja sama pamiętam ze balam sie jak cholera, wstydziłam itp pojsc do gina i w dodatku faceta bo w moim mieście niema ginekologa kobiety!!! ale po dwoch minutach rozmowy z ginem poprostu przestalam sie wstydzic i tak dalej, na bank zada ci pytanie czy jetes dziewica czy nie!! nie w celu swej ciekawości a wcelu sposobu badania,, wypyta sie o miesiaczke itd.. trzeba te badania przejsc by moc przyjmowac pigółki lekarz zbada cie najpierw na fotelu sprawdzi czy nie jestes w ciązy! pobierze probke do badania cytologicznego!! wogle nie boli!! , potem dla upewnienia wykona badanie usg sodę, w celu czy wszystko z twoimi narządami gra!!! jesli wszystko wporzadku zleca podstawowe badania krwi, i wszystko dokładnie objasnia jak je barc, daje broszurki ulotkizebys wszystko poczytała!!! robisz badania pytasz laborantki czy o.k. i zaczynasz brac, na poczatku wypisze ci jedno opakowanie w celu zeby sprawdzic jak je tolerujesz !!! potem znow idziesz do niego mowisz czy jest ok czy moze masz jakies cos po nich!!jesli jest o.k. poprostu wypisuje ci wiecej pudelek i juz cie nie bada w ten krepujacy sposob zazwyczaj wypisuje po 4 opakowaniach!! i pokolejne jesli ok to tylko recepta i nie bada cię!!! napewno zastanawiacie sie co powiecie mamie po co idziecie do gina, i po co wam pigółki skoro mama napewno uwarza ze jestes dziewica i na sama mysl ze uprawiasz sex zabila by cie!!! na to tez jest sposob wiem bo sama to przerabiałam!! poprostu powiedzialam ze zaczyna mi doskwierac to ze mam takie dziwne miesiączki, jakies dziwne bóle, dziwny sluz i wogle ide dla upewnienia!!! potem powiedzialam ze lekarz przepisal mi te pigólki dla tego zeby wyrownalo mi to okres, lagodzilo menstruacje, poprawilo cere!!! i powinam brac to do momentu kiedy bedzie o.k. i tak dalej i tak dalej!! ja nie wyobrarzalam sobie powiedziec mamie ze chce isc do gina bo chce sie bardziej zabezpieczyc bo uprawiam sex z moim chlopakiem mama zabilaby mnie mimo ze mam 20 lat bo mam bardzo religijna matke i sex w chodzi w gre tylko po ślubie!!!! powiedzialam jej w ten sposob nobo ktos przeciesz musi mi dawc na te pigolki no nie, skoro nie pracuje i tak dalej i tak dalej!!! naprawde nie masz sie czego wstydzic!!!

Gość Polemik
ty masz sie za to czego wstydzić pigUUUUŁki się pisze :O

Gość mmmmmmmm
mam dyslekcje!!!!!!!!! wada jak kazda inna nie mam sie czego wstydzić!!!!!!