Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kefirek

Zgubiłam ślubną obrączkę

Polecane posty

jestem załamana kilka dni temu zgubilam najważniejszy symbol naszej miłosci... i choc wiem, ze to tylko symbol, w sercu mam taki ogromny zal... nie potrafie jej nigdzie znalezc ... mylam podloge, byla za lyzna i pewnie wpadla mi do wiadra z brudna woda... wode wylalam pozniej do toalety. jestem strasznym pechowcem - okolo 1 tygodnia przed slubam zgubilam tez pierscionek zareczynowy podczas remontu... tez jak kamien w wode... bardzo sie kochamy, tego symbolu nie da sie jednak niczym zastapic.

naczytalam sie o przesadach - az skora cierpnie na plecach... brrr

nie przejmuj się!! Wiem,że łatwo jest tak mowić,ale zamartwianie się nic nie da~!! To tylko symbol,a on nie jest wyznacznikiem waszej miłosci-no chyba maż się z toba nie rozwiedzie??

mam nadzieje, ze tak nie bedzie... jestem zdeterminowana, zeby szukac jej nadal... nie pytajcie gdzie... przeszukam kazda czelusc z magnesem 😭

Gość Danu
symbole symbolami... ale jesli sie kochacie to przeciez to nie ma znaczenia!!!!!!!!!!!!!!

Gość buhahahahaaaaaaaaaaa
pewnie teraz jakas pani szczurzyca nosi Twoją obraczkę z panem szczurem.Wrzuć im sera do kibla,pol litra i będą mieli z czego wesele zrobić!!!

w sumie sie smial ze mnie i powiedzial, ze kto nie nosi to nie gubi, a kto nosi, temu sie moze przydarzyc... bedziemy razem kombinowac...

Gość spale się
kup taka samą i daj do poświęcenia w kwietniu z jajkami. bez przesady ja kiedys wywaliłam tez pierscionek bo był mały i lezał przy papierkach. Pomarudziłam i juz.

nie???? zaraz sprawdze... rzeczywiscie... :( no to pogrzebalas moje nadzije :( 😭

Gość pomożcie proszę
bosz, ja ostatnio wywaliłam śliczny wisior, który dostałam na mikołaja :O do tej pory mi smutno jak o nim pomysle... N. przyniosl go z taka radoscia...poza tym sliczny byl... ech a obraczke tez kiedys zgubilam! znalazlam po pol roku w szufladzie kolo wibratora :D :D :D

w sumie chyba bedzie trzeba tak zrobic... smutno mi troche... kurka wodna... ale ze mnie bałwan - a te przesady to mnie naprawde wkurzaja... niby czytam i nie wierze, a jednak cos tam siedzi w podswiadomosci... jeszcze mnie dzisiaj starsza znajoma nawkrecala, to juz zupelnie... :( 😠

:D :D :D no to ciekawie masz prosze o pomoc !!!! ja niestety nie mam przyplywow takiej wsieklosci, o ktorej tu piszecie :D na szczescie :P ale smutno i juz...

Gość roztargnione
też się kocha:D Kiedyś dostałam piekną obrączkę od swojej baci, z bardzo ładnym grawerem. Została mi skradziona. Był to prezent ślubny od mojej baci dla mnie jako najmłodszej wnuczki. Po kilu latach rozeszłam się z mężem, ale nie przypisuję tego faktu stracie obrączki, chociaż czasem myslę o tym:(

Gość roztargnione
baci:D...oczywiście babci;)

rozumie sie :D zastanawiam sie czy substytut bedzie tak samo wazny jak oryginal... tego sie boje :(