Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 2 latka

prezent dla 2 letniego chłopca

Polecane posty

Gość Mama 2 latka

Witam wszystkie mamy Niedługo mój synek kończy 2 latka i zastanawiam się, co mu kupić na prazent :( brak mi pomysłu Może któraś mam coś podpowie ... Dzięki i pozdrawiam :)

Gość no niestety
fajny motorek-jak roworek, albo taki dyzu samochod jak "wywrotka" chlopcy lubia takie zabawki bo moga cos tam polozyc potem odwiesc wywrocic itd....dzieciaczek moze kabinowac

Gość A m a n d a 24
Zgadzam się z opinią powyżej :) coś do jeżdzenia :D hihi

Teraz byłam na urodzinach u 2-latka więc mały dostał:rowerek, puzzle (świetnie idize jemu układanie),mnustwo kśiązeczek, taki mini warsztat-samochd i jakieś śrubokrety,i maskotkę z ulubionej bajki

Gość Mama 2 latka
dzięki dziewczyny za pomysły może coś jeszcze .... :)

Gość Alexxxa
Książki, puzzle, filmy. Firma wader produkuje garaże, ulice, kolejki. Można kupic jeden komplet a potem rozbudowywac w nieskończoność. Jest to zabawa nie tylko dla dziecka, ale rwniez dla tatusiów :) http://www.allegro.pl/item162849058_wader_51700_kolejka_4_m_.html http://www.allegro.pl/item162849273_wader_51600_autostrada_4_m_.html http://www.allegro.pl/item162396672_wader_mega_park_z_droga_nowy_w_super_cenie.html Fajne są też klocki tej firmy, mozna dokupywać dowolne komplety. I oczywiście klocki drewniane lub niezawodne lego.

a może laptop dziecięcy,uczy pisać,liczyć ,poznawać zwirzątka itp

Dla 2-latka szynka jest niewskazana-konserwanty!!!!

Gość Alexxxa
Dla dwulatka laptop też niebardzo. Jeszcze ma czas na komputery. A co w naszych czasach nie ma konserwantów?

Nasz sie cieszył z klocków DUPLO. z serii zoo.

dzieci kochają zwierzaki.A może taki piesek lub kotek który chodzi,daje głos id??? mój ma kurke i jest to jedyna zabawka której nie żuca,i opiekuje się nią jak by była prawdziwa.To koszt 20-30 zł

Mój synek ma prawie 20 m-cy i jest fanem motoryzacji. Sprawdzają się wszelkie samochodziki, najlepiej z takim ręcznym napędem, że kilka razy rozbujasz i sam jedzie. Najlepiej betoniarki, spychacze, dźwigi, koparki itp. Uwielbia też pociągi. Albo karetki, policja, takie, które mają na dachu przycisk z sygnałem i błyskającymi światełkami. Oczywiście zabawki muszą być solidne, bo lubi rzucać. Albo książeczki, w których są różne rodzaje samochodów, ostatnio lubi serię BOB BUDOWNICZY.