Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia wegetarianka

Dzieci wegetarianie

Polecane posty

Gość zalecam rozwagę
majaja... gratuluję intelektu. Chyba jednak zielsko ci nie służy... przynajmniej nie rozwojowi szarych komórek.

Gość
hahahahahha majaja chyba rzeczywiscie zielsko ci nie słuzy!:)

Nie przypalam w przeciwieństwie do ciebie :P

Jakbym napisała, że nerwy mi siadają i dziecko biję to by się 10 pocieszycielek znalazło, no ale ja padlina i padlinopodobnym syfem go nie karmie to potwór jestem nie matka :P

Gość
ja tez nie przypalam nawet papierosy rzuciłam 1 stycznia tego roku

Gość
a ja jestem suka bo karmie \"padliną\"?

Net ar - wdawało mi się, że niegłupia z Ciebie kobieta, a ty najpierw atakujesz, bo jesteśmy wege (bardziej czy mnie), a potem udajesz, że to my ći jakieś kuku robimy :P

Gość zalecam rozwagę
Nie karmisz syfem, powiadasz.... a czym jeśli wolno spytać? Marcheweczką? Z bazaru...? ( stężenie metali ciężkich w tej marchwi 20-krotnie przekracza dopuszczalne normy dla dzieci... ) Sałatką.....? A wiesz, że to warzywo zasysa z gleby każdy syf jak pompa? A może pomidorki? Namompowane azotem, dokoloryzowane końskim moczem i dwutlenkiem węgla? A może ogóreczki? Zauważyłaś, że te z jakiś dziwnych powodów przepają folię, którą sa owinięte? Ciekawe czym były podlewane, nie? :) A może masz parohektarowy ogród i wszystko uprawiasz sama ekologicznie w ilościach wystarczających na cały rok i nie potrzebujesz robić zakupów w sklepie? Jeśli tak - to przepraszam i zwram honor. P.S. Tylko zważ, że te ekologiczne uprawy regularnie podlewają..... kwaśnie deszcze, z którymi spada wszystko, co wzbiło się w powietrze na wiele mił wokoło. Ołów.... sadza.... siarka... nawet elementy radioaktywne. Jesteś pewna, że nie karmisz dziecka syfem? :)

Gość
nie atakuje tylko zapytałam

Ja polecam super książkę z daniami dla dzieci nie jedzących mięsa. Mnóstwo przepisów i wskazówek. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.