Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jest każda lala

23,24,25 letnie dziewice heheehehehehe

Polecane posty

ale one są nagrzane na gościa. Ostatnio obserwuję takie. Niesamowicie. Niemalze pchają się na kutasa. Ostatnio miałem takie przejścia w bibliotece. gra wzrokiem a ona aż drżała. Ja wychodze on też się szybko zwinęła z sali. wychodzimy pod szatnią patrzy na mnie niemalze z wypisanym na twarzy hasłem ,,powiedz coś, zapytaj, zaproś mnie na kawę" A ja nic nie robię celowo na zlosć. W końcu się zdenerwowała i demonstracyjnie odeszła. Rozrywa je!!!! Hhehehehehehehehehehehe

Gość Wredniaczka
A może miała jakiegoś "syfa" i nie uprawiała od jakiegoś czasu seksu, stąd takie jej zachowanie wobec ciebie? :P

Gość Jovitka252
Jesteś skonczonym debilem,pewnie masz cholerne kompleksy i są z pewnością uzasadnione.Pojebany prawiczek!

tego chce każda lala czeka aż coś ją ukłuje:)

nie ma kompleksów jestem zajebiście inteligentmy i przystojny lubię kusic kobiety i potem je olewać, takie same jesteście hehehehehehehehehehehehehehh

Gość SaraSz
a dziewictwo tez miala na twarzy wypisane?

Gość Jovitka252
Nie podszywaj się skórwysynie!

Gość SaraSz
jakas dziewica za ktora chodziles dala twojemu koledze, zgadlam? zakomplesiony biedak z ciebie.

Pieczołowicie kolekcjonuję wszystkie smarki które wydłubuję sobie z nosa w czasie nocnej zmiany w kasie bagażowej PKP Działdowo. Po ośmiu latach ułożę z nich ekologiczną replikę Panoramy Racławickiej w skali 1:16 :):):):):)

Gość Prawda kole w oczy
Rozrywa, rozrywa!!!! A jak już spróbowały i nie ma kto je popychać, to wtedy wariują!!!!Same szukają

Gość popieram autora 100000proc
aaaaa jeszcze dumne z tego dziewictwa jakby bylo z czego ze nikt nie chciał... smutne..

Gość tylko później
byłbyś dumny z tego że twoje żona pierdoliła się z innymi kolesiami bo ja nie

Gość buhahaha
kurwa ale żenada to już bardziej inteligentny był post "czy myjecie się po zrobieniu kupy?"

Gość 7656565855675
widzisz kolego dla ciebie to może nieinteligencki post, ale prawda p rawda jest taka:) biedne dziewczątka dziewice , myslą wiek już mamy taki i jszcze mnie nikt nie dymal, aż żal bo kolezanka ma już trzeciego ogiera, a ja...może jestem za wybredna, może szukam księcia itd.itd.itd. zobacz 3/4 z tych suk co puściły się z Simonem to były dziewice!!!!

Gość buhahaha
po pierwsze koleżanko a nie kolego po drugie nie rozśmieszaj mnie z tymi "biednymi dziewicami" sama jestem dziewicą, a jak słyszę teksty o "biednych, niewinnych, nieświadomych i niedoświadczonych dziewicach, które mogą się stać ofiarami jakiś bibliotecznych ogierów" to śmiech mnie ogarnia bo ja osobiście dogadzam sobie sama i żadną kozą dla pożal się boże ogierka (i to jeszcze może z kamerunu) nie będę. i tak robi większość kobiet, które nie mają faceta. a te laski w bibliotece to pewnie się gapiły bo nie codzień w bibliotekach widzi się dresiastych ogierów, więc patrzyły co to za dziwo zabłądziło w te strony serio - darujcie sobie teksty o "niewinnych" dziewicach :P

Gość ciekawe skąd ty wiesz
że ona była dziewicą. Bo ja mam 22 lata, jestem dziewicą, a na facetów nawet nie patrzę:) 🖐️

Gość ciekawe skąd ty wiesz
I tak samo jak buahahhahaha robię sobie sama dobrze i nie musze się oglądać za jakimiś prymitywami, dla których trzeba jeszcez mieć czas, udawać, ze cię interesują ich debilne wynurzenia itd. I w ogóle widok nagego faceta kojarzymi się z gejem:D Mam chłopaka, na razie z nim nie śpię, ale on przynajmniej jest kochany, miły, mądry, jest z nim o czym porozmawiać i co robić. Tacy ludzie jak autor się dziwią zawsze, jak można mieć chłopaka i być dziewica w wieku 22 lat. I co w takim razie ze sobą robimy. Ano dużo rzeczy:p Bo łączenie się w par, na całe życie w dodatku, i tworzenie rodziny, niekoniecznie takiej normalnej, z dziećmi, teściową, ale takiej, w której chce się życ z własnego wyboru, to coś innego niz pójśc i poruchać:o Bo wiesz, mamy po 20-30 lat tutaj na forum zazwyczaj. I co? Za te 15-25 lat wam uwiędnie, nam wyschnie. I co wtedy???? Skoro dziś ludzie żyją do 75 lat średnio... Jak spędzisz te kolejne 20 lat z kimś, skoro już jest stary, obwisły nie poruchasz? Poza tym szkoda mi słów na takich ludzi, jak autorka tego tematu albo pożal-się-boże-autor:)🖐️

Gość 6876676
Hehehhe dziewczynki drogie ja jestem.... no może kiedys specjalista o d czegoś tam:) Obserwuję zycie, kobiety, męzczyzn ludzi ogólnie. troche psychologii łykałem, trochę obserwowalem i potrafię pewne wnioski wyciągnąc. Wiem, któe to dziewice da się to rozszyfrowac, co prawda racji do końca mogę nie mieć...Zresztą...szanuję takie kobiety, ja się wcale z nich nie śmieję, tylk śmieszy mnie ta postawa zoaczą jakiegośc no mże interesującego gościa i już im się sensorki włączaja:)

Gość uoiuuio
udawane dziewice, kilka chwil, trochę alkoholu, wyjazd zagranice...roamns, zauroczenie....zdrada bezcenna

Gość 8676895965965765
Jam jest autorem topiku. Szanuję takie kobiety bardzo , które są dziewicami. to znaczy,że mają jeszcze jakieś no może nazwijmy to zasady, w dzisiejszym rozpustnym świecie, aż dziw bierze, że takie dziewczyny jeszcze mogą istnieć i w tym wieku. Powiem szczerze,że jakbym taką dziewczynę spotkał, któa odpowiadałby jeszcze moim surowym kryteriom, to chyba na rękach nosiłbym ją do końca życia:) Pozdrawiam wszystkie skromne, ładne i ,,nietknięte" kobiety:)

ciekawe czy Wy wszyscy którzy chcecie mieć dziewice jesteście prawiczkami?????? wymagasz czegoś od kogoś innego ??? najpierw sam od siebie tego wymagaj!!!!!!!!!

Gość 8676895965965765
J-E-S-T-E-M....prawiczkiem ,ale dziwna nazwa. znajde włąsciwą kobietę....czy nie ,mnie to już malo obchodzi....:) najwazniejsze to nie dać się zwariowac zalewem seksu:)

Gość calineczka___
nie dać się zwariować???? seks to ludzka rzecz! trzeba do tego dojrzeć, pokazać uczucia i emocje, dojrzeć do tej przyjemności:)

Gość ______________to prowokacja
a autorką jest niedziewica. Spr & pot, ten sam topic na uczuciowym. Chyba presja i popty na dziewice, ją przewyższył :P