Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Integra

Biorzemy się w garść !!! Jesteśmy piękne pokażmy się światu !!!

Polecane posty

Gość Wino z lodem...
jak?

pewnie większośc pomyśli \"kolejny topic o odchudzaniu\" - ja odmieniam swoje życie a pisze o tym bo uważam że tak będzie łatwiej odmienić swoje życie :) Po kolei : -od 8 lutego orzechodzę na dietę i ćwiczenia :) (robię to już parę dni tylko teraz już bez żadnych potknięć) -zaczynam regularnie dbać o skórę (stosuje olejek herbaciany i swój piling kawowy) - ogólnie co do urody to dużo trzeba poprawić -rozstępy (bo wcześniej się odchudzałam 89kilo na 63kilo) za dużo skóry za mało mięśni trochę trądziku wypadające i przetłuszczające sie szybko włosy - ogólnie chce tak na trwałe dużo zmienić schudnąć 10 kilo ale tak bardziej to nabrać ładnej sylwetki i oczyścić organizm - obiecałam już chłopakowi że schudnę ( nie żebym robiła to dla niego on powiedział że mam się odchudzać jeśli dzięki temu zaakcetuje sibie) - chciałabym jak kiedyś uśmiechać się codziennie stojąc przed lustrem - mam nadzieje że znajdę tu kogoś kto tak jak ja chce pokazać swoje piękno zarówno wewnętrzne jak i zewnętrzne :)

może za późno pisze ale ostatanio mało mam czasu tak tylko dla siebie :/ co do diety to powoli wprowadzam zmiany , w końcu na włsnej skórze przekoanłąm się że nie warto robic wszystko szybko :) co do urody : - pije 3 razy dziennie herbatkę z bratka, herbatę zieloną i czerwoną -rano na czczo pije odstaną szklankę wodę z miodkiem (może nie za pyszneale czego się nie robi dla zdrowia :) -do moich marnych włosków delikatny szampon Radical i dwa razy w tygodniu maseczka z nafty olejku rycynowego żółtka i cytryny - super efekt :) -do ciała codzienny masaż i raz w tygodniu piling : kawa sól oliwka do ciała i cynamon - do twarzy super tonik :olejek herbaciany z wodą rozcieńczony -bomba !!!- i raz w tyodniu łagodna maseczka z glinki i mango - planuje ćwiczyć codziennie bo dopiero wtedy widać prawdziwe efekty - i chciałabym znaleśc na to wszystko czas oraz na to by ćwiczyć wiare w siebie :P postaram sie wpaść jutro jeśl;i macie jakieś pomysły na lepsze jutro to piszcie śmiało Trzymajcie się :)