Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiilona

koniec z tabletkami

Polecane posty

Gość iiilona

od jutra koncze brac tabletki! co prawda niedlugo biore bo 1,5 roku ale skutki uboczne widac. brak ochoty na seks, wzrost wagi o 15 kilo ciagle uczucie glodu, zmeczenie. Stwiedrzilam ze koniec ale nie jestem do konca przekonana zeby przestac brac... :(

cześć ja też długo biorę tabletki anty i dziwię się że wystąpiło u ciebie tak wiele objawów ubocznych może po prostu powinnaś zmienić preparat ja biorę diane 35 i jestem w pełni z nich zadowolona a może masz po prostu tak reagujący organizm

moze powinnaś zmienić, a nie zaprzestawać.. 15 kg to bardzo dużo...

Gość Z......

Gość chanelka...
witam ja biore tabletki ysmin od roku i tez toszke przytylam i cigle jestem glodna:/

Gość ja biorę....
cilest, i nic takiego nie zauważyłam :)

Gość iiilona
hej diane tez bralam ale mi nie sluzyla! bylam ciagle senna! robie ta przerwe i sporwotem wroce do tabletek ale innych! teraz dodatkowo stosuje diete zeby schudnac i mam nadzije ze bez tabletek bedzie mi latwiej bo one powodowaly silny apetyt! troche sie boje nie brac bo wiadomo ze z nimi wygodniej!

Witam chcialbym sie dowiedziec ile trwa powrót do \"normalnosci\"? tzn juz nie biore tabsow od 2 miesiecy i wiem ze pewnie mam zachwina gospodarke hormonalna i chcialabym wiedziec za ile miesiecy znowu bedzie tak jak bylo zawsze tzn tak jak przed braniem tabsow . Prosze o odpowiedz.

Gość Katkus
U mnie, po 1,5 roku brania - dochodziłam do siebie jakies 8 miesięcy - to znaczy chodzi mi o libido głównie + regularność cykli, ale to nie jest żadna reguła - niektórzy zaraz po odstawieniu mają sie świetnie :)

Gość hero
hej, ja odstawilam 9 m-cy temu i jak narazie nie wszystko mi wrocilo do normy. Najbardziej zmienila mi sie cera- mam tłustą a zanim zaczęłam brac tabl. mialam sucha;\ No i okresy mam też nie do końca regularne, ale z każdym miesiącem jest lepiej. Moja siostra dochodzila do siebie prawie 2 lata. Wiec to zalezy.

Gość biore juz dosc dlugo
i nigdy wlasciwie nie mialam zadnych ubocznych skutkow.Zdecydowanie zmiec preparat ja mam Novinette,wedlug mnie super ale podobno Minisiston tez jest dobry.Lepiej poradz sie lekarz po co masz sie meczyc,zmien na inne.