Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały_uparciuch

spalone włosy

Polecane posty

Gość mały_uparciuch

schodziłam ze sredniego brazu na blond no i mam brzydki blond i spalone włosy których wawet nie moge rozczesac wyjmuje je z grzebienia to wygladaja jak wata :( jestem załamama bo zawsze miałam zdrowe włosy juz nie wiem co robic miał ktos tez tak spalone włosy? jak tak to po ilu i jak wróciły do formy? i czy to w ogole mozliwe :) ??

Gość kochaniutka...............
spalone włosy to Ci raczej do formy nie wrócą. podetnij tyle ile trzeba i po krzyku.

Gość aina170
Tak mialam spalone wlosy i dobrze pamietam ze to był koszmar;/ I zrobilam wlasnie tak ze scielam wlosy do jak najkrotszych a na ta reszte nakladalam odrzywki do zniszczonych wlosow.Naprawde nie zaluj na nie pieniedzy bo pozniej zobaczysz ze sa efekty a twoje wlosy sie wzmocnia:)

Gość do autorkiiiiiiiiiiii
dlaczego wy to sobie robicie? pomijając fakt ze nie ma nic paskudniejszego niż ciemne odrosty, a je widac juz po tygodniu. Dlaczego farbujecie sie na bląd, przeciez ciemne wlosy są duzo piekniejsze?

Gość mały_uparciuch
podobaja mi sie włosy blond dlatego sobie zrobiłam tyle dziewczyn farbuje i nic im nie jest i z czarnego schodza ja nie wiem co ja mam z tymi wlosami :( nie chcem obcinac chciałam zapuszczac :( a na odzywki kasy mi nie szkoda nakładam i to duzo wiec moze to pomoze co?

Gość szczera odpowiedz
trzeba było farbować u dobrego fryzjera , a nie sama w domu :o potem taki efekt

radzenie po fakcie na niewiele sie zdaje zazwyczaj... ;) Polecam wax i nafte wcieraną na 15-30 minut przed myciem w suche włosy, to troche je nawilzy, ale naprawić sie juz ich nie da niestety...

Gość wypróbowane...
polecam: http://www.joico.com.pl/ Kosmetyki są drogie, to fakt, ale efekt rewelacyjny. Uratowały mi włosy przed ścięciem na krótko.

Gość mona19
kup sobie caly zestaw do wlosow mi np bardzo pomogly z keraste szampony odzywki i serum super albo ze schwartzkopa a jak masz mocno zolte to lepiej wroc do brazu i po czasie rob sobie stopniowo pasemka bo taki blond helm tez nie jest za fajny ble...u fryzjera sa tez zabiegi mocno nawilzajace wlosy itp...AH i oczywiscie nie uzywaj bron boze prostownicy

Gość marta2003
Ja mialam-mam jeszcze spalone wlosy po trwalej.Fryzjerka zrabala sprawe ale trudno.Pomogly mi -szampon dove i odzywka do wlosów zniszczonych

jedyne co mozesz zrobic to nawalic duuuuzo oliwy z oliwek(lub jedwabiu do wlosow jesli masz-obojetnie jaki) i wcierac w suche wlosy kiilka razy dziennie,i tak caly czas przez 2-3 dni. przez ten czas bedziesz wygladala okropnie,ale jest szansa,ze gdy po tym wszystkim umyjesz glowe(i potraktujesz odzywka),beda o wiele zdrowsze. ja tak zrobilam po trwalej. gdy wyszlam od fryzjera mialam siano od polowy dlugosci(naprawde straszne). ale wcieralam jedwab i po trzech dniach mialam ladne fale i w dosc dobrej formie wlosy. jesli to zadziala,wcieraj potem duzo olejkow zawsze na kilka godzin przed myciem,a wlosy beda prawie zdrowe po kilku tygodniach. serio!

Gość to ja mala mi
lanza reconstructor dostepna na allegro. Polecam miałam to samo jedyny produkt. Jest takze opis na damskiej torebce.

Gość widiak
lepszy jest np biotatuaz w denique