Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość women24

Makijaż permanentny-co sądzicie o...?

Polecane posty

Gość women24

Myślę o tym, aby wykonać makijaż permanentny na górnej powiece (kreskę) Czy uważacie, że jest to praktyczne i wygląda estetycznie? Proszę o radę.

Gość madzia_82_
mieszkasz na wsi???? chyba nie wiesz, że teraz wszystko co naturalne jest modne

Gość Julka1982
A kto powiedział, że kreski nie są modne, jest wręcz odwrotnie!!! Jeśli sugerujesz się wygodą i ładnym wyglądem np. na basenie to myślę, że pomysł z makijażem jest o.k. Troszę kosztowny to jednak pomysł.

Gość madziarka85
ja robię sobie górne i dolne kreski, ale dopiero po sesji :-D

Gość madziarka85
madzia_82_ a Ty nie mieszkasz na wsi? bo zauważyam,że właśnie dziewczyny ze wsi, które mają kompleksy związane z miejscem zamieszkania gonią na siłę za modą, żyjąc w przekonaniu, że to choc trochę zbliży je do miejskiego ideału kobiety :-P "wszystko co modne" hahahah ofiaro mody! nie masz własnego "ja" - dla mnie nie istniejesz...

Gość Julka1982
Dzięki za podaną stronę-już sobie troszkę poczytałam :-) A i jeszcze jedno MIESZKAM W MIEŚCIE jeśli dla "kogoś" moje miejsce zamieszkania miało jakieś znaczenie podczas wypowiedzi.

Gość women24
Julka dzięki za wypowiedź w moim imieniu, ale podszywanie się pod kogoś nie jest chyba w porządku nie sądzisz?

Chciałabym polecić gabinet kosmetyczny ASPAZJA na strzeszynie greckim przy ulicy lukrecjusza 3. Długo zastanawiałam się nad wyborem miejsca , ale moje koleżanki które również korzystały z ich usług namówiły mnie i efekty były na prawdę rewelacyjne u każdej z nas. Mi zależało głównie na ustach ponieważ były niewyraźne i niesymetryczne. Teraz są pełniejsze i optycznie większe. Jestem bardzo zadowolona ponieważ wyglądają bardzo naturalnie!!Na prawdę goraco polecam ten gabinet szczególnie dlatego, że do końca września jest tam promocja i ceny wszystkich elementów są tańsze o 50%

Gość nvbnbvnvb
rany boskie... a co dziewczyny ze wsi sa gorsze??? ja znam mnostwo osob ze wsi i to normalne kobiety... wygladaja pieknie, ladnie sa ubrane.. zachowuja sie jak nalezy.. sama bym sie chetnie na wies przeprowadzila... mieszkac na wsi pracowac w miescie .. spoko... cisza spokoj.. kobiety ze wsi wygladaja lepiej niz nie jedna z miasta.. za to osoba ktora pisze "chyba jestes ze wsi" to totalnie tepa laska bez mózgu

Gość ja bym sobie nie zrobiła
nie podoba mi się kreska na górnej powiece, chyba ze wykonana cieniem i roztarta nieco. Zreszta jakby mi się podobała to szybko by mi się taki makijaż znudził :p

Gość ZANCIA 3001
zrobiłam sobie usta i brwi u pani kamili z bydgoszczy ze studia estetyki wylądam rewelacyjnie...usta troche bolały na początku,ale po znieczuleniu było znośnie chociaż ze mnie panikara...naprawde bardzo polecam wqarto wydać trochę kasy aby tak wygładac .musze tez napisać ze rzęsy pani kamili tak mnie urzekły że umówiłam się też na przedłużenie poprostu rewelka geste i wywiniete i nie trzeba malować.dziewczyny inwestujcie w siebie:-) dla zainteresowanych podaje namiar na salon 523214688

Gość dorcia1001
widze ze poprzedniczka robiła makijażyk w tym samym miejscu co ja :-)..ja również polecam ten salon i panią Kamilę to swietna babaka i super fachowiec. ja zrobiłam sobie cała twarz ,hihihi to jest jak narkotyk..wciaga jak sie widzi rezultaty to chce sie coraz wiecej.ja miałam spaprana brwi inna "kosmatyczka" zrobiła mi cos co wygladalo jak cienka kreska w kształcie odwróconej podkowy....okropnie.trafiłam do fryzjerki która poleciła mi salon na dworcowej i panią Kamile-Ta kobieta uratowała mi życie -nie wyobrażam sobie że miała bym chodzić przez pare lat z tymi brwiami zrobionymi na szubińskiej.jeszcze raz POLECAM PANIĄ KAMILĘ :-) TEL 0513094655.

Gość ryba200
Skoro widzę,że moje poprzedniczki polecały godne odwiedzenia salony ja również mam taki prowadzony przez Panią Anne Zajdel:) Koniecznie wejdzcie na strone internetwą i zobaczcie jaką ofertę ma jej salon oprócz makijażu permanentnego,a do tego miła obsługa,piękny i czysty salon.Polecam http://www.zadbajosiebie.com.pl/makijaz_permamentny.html

dziewczyny ja mam od 2 lat makijaz ust i jest super, ciągle jest chociaż go nie poprawiałam.....robiłam w sharleyu u beaty wodzińskie i serdecznie polecam. Nie róbcie tego w jakims osiedlowym salonie!!!!

nie róbcie kreski na górnej powiece typu eyeliner.. tragedia. płaczę drugą noc. wygląda to mega nienaturalnie, mimo iż nie jestem opuchnięta. nie wiem co mam dalej robić, bo tymczasem malowanie się odpada - oczy mnie jednak bolą. nie wyobrażam sobie jednak funkcjonowania w ten sposób, że będę musiała to zamalowywać grubą warstwą przez długie miesiące. co za porażka... ;(