Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kumcia

SPERMA - smak i konsystencja

Polecane posty

Gość Kumcia

Najamniej smaczna sperma jest po kilku dniach niewypróżniania jąder. Czasem wręcz żółtawego koloru nabiera jest gęsta i, chyba ze starości psuje jej się smak. Przy wytrysku zazwyczaj nie wytryska ale wypływa. Świeżutka, z porannego pobrania po wieczornym wypróżnieniu jest zdecydowanie najlepsza. Wytryskuje czasem i na 1,5 metra. W ustach wyraźnie czuć różnicę między wypływem a wytryskiem. Bardzo wodnista, gołym okiem można zobaczyć że jest mało "spermy w spermie". Smak ma wtedy zdecydowanie akceptowalny. Wkurza mnie to co sperma robi w wodzie. Raz miałam spore problemy z domyciem twarzy dekoltu i piersi po obfitym wystrzale mojego faceta. Denerwująca jest sperma we włosach :-/ Miałam okazję spijać nasienie z dwóch penisów prawie w tym samym czasie i powiem wam że wtedy dopiero wyraźnie czuć różnicę w smaku między spermami różnych facetów. Jak zaczęłam spijać męskie soczki ? Mój pierwszy facet mnie namawiał a ja chcąć go spławić użyłam tego durnego argumentu używanego i na tym forum - to sam wypij. Wypił ze smakiem i się jeszcze oblizał ! No i nie miałam wyboru ;) Swoją drogą często po wytrysku w moich ustach uderzamy w śline i jego sperma cieknie po naszych twarzach - jest to niesamowicie kręcące. Dziewczyny łykające ! Powiedzcie chłopakowi że chcecie go pocałować z jezyczkiem zaraz po wytrysku w ustach zobaczymy jak zareaguje ! Nie lubicie smaku ? Przed samym wytryskiem włóżcie członka jak najgłębiej w usta - kubełki smakowe niemal niezareagują. Chłopak spuszcza wam się na twarz ? Zażądajcie żeby się zmasturbował sam sobie na twarz - świetny widok :-) cdn.

Gość dawno nie pilam...
najgorszy smak sperma ma wtedy jesli facet wypije pare piw wczesniej albo pije je regularnie...wtedy jest gorzka...a jak je owoce to jest slodziutka..i to ze najlepsza jest przy regularnych wy=tryskach to prawda...popieram...aha..i nie wiem czy was tez..ale mnie sperma szczypala w oczy jak mi sie facet na twarz spuscil kiedy akurat otworzylam oczy....zamykajcie oczy!

szczerze to nigdy nie probowalam ale mam jakies opory...

Gość 97846237846328
pochwalic sie chciala jaka ona madra

Gość krakersikk
A pamiętacie te zabawy z dzieciństwa jak się próbowało spermy kolegi ? :) fuj

Gość SENOR GEORGE
NIE pamiętamy.

Powiem szczerze, ze niegdy nei zwrocilam uwagi na to, ze sperma ma rozny smak...tylko o tym slyszalam hehe nie raz polykalam ale moze dlatego ze nieregularnie to nei wiem i nie czulam nigdy wiekszej roznicy w smaku;P Jak dla mnie to gorzkie i wstretne, ale od dzis bede bardziej spostrzegawcza ;p Co do sperma+ woda to tez mnei denerwuje zwlaszcza jak wyszoruje sie porzadnie a rano i tak mam na ciele zaschnieta

Gość a co nie miałas spermy w buzce

Gość jaaaaa123
ja lubię jak mój strzela mi w gardziołko

Gość edvard
a moze ja bym ci strzelił -nie mam co ze swoja zrobić

Gość jaaaaa123
możesz mi strzelić, ale tylko na zrogowaciałą piętę :-)

Gość małolata
ostatno kiedy "robiłąm dobrze" mojemu chlopakowi poczółam bardzo goszki smak i nie wielką a nawet bardzo małą ilośc płynu w ustach. to była sperma?? ale ie czułam jak wytryskala

Gość kafcio
Jesteście nie samowite Laski. Bieżcie po 3 penisy wtedy to dopiero litrami bedziecie połykać nasz nektar rozkoszy i będziecie wiecznie młode. Nasza sperma jest ok. Czołem kutasy!!

Gość kukus
ostatnio moja dziewczyna wypila moja sperne to wywiezli ja do szpitala i umarla dziewczyny nie polykajcie sperny to samo moze was spotkac

Gość soundsource
sperma ma specyficzny smak, nie da sie tego określić, może gorzkawy faktycznie, ale mina mojego faceta kiedy połykam jego nasienie wynagradza mi wszystko:)

Gość ananasy
podobno jak ich się facet nażre to sperma ma dobry smak, to by sie zgadzało, bo chciałam zroic ciasto z ananasami z puszki i nigdzie niemogłam ich kupić

Gość aśka_joaśka_aśka
lubię smak i konsystencję ale od zadbanych facetów. Od razu czuć jak chłopak pije dużo kawy, pali i je nie tak - wtedy jest gorzka. Czasem smakuje tak wspaniale że mogłabym jeść litrami jak jogurcik owocowy. Fajnie jak po wytrysku wezmę trochę na ręce i biorę za ręce chłopaka, a sperma jest pomiędzy dłońmi Lubię też wytryski na biust Pozdrówka

Gość spermodajca
zapraszam na degustacje do mnie

szkoda, że sperma nie ma smaku czekolady ^^ w porównaniu z tą z Wedla miałaby tylko 15 kcal

Gość gość
Lubię wytryski spermy w c***e. Najlepiej jak trzech kolegów robią to jeden po drugim. Wtedy mam kilka orgazmów, a ostatni jest najsilniejszy.Prezerwatywy odpadają, bo nie ma mokrej c**ki i chłopcy się stresują.

Gość Ivona24
Tez mnie takie zlewanka grupowe podniecaja ale nigdy nie probowalam

Gość gość
Ivonka skad jestes?:-)

Gość Ivona24
Hahaha juz chetni sa widze

Gość gość
Pewnie, masz ochote na ciepłe mleczko:-)

Gość Ivona24
Szczerze to teraz mam ochote na czula miła minete z dwoma palcami w c*pce i jednym do polowy w pupie z rozwalonymi na boki nogami:)

Gość gość
mmm chetnie bym zanurzył jezyczek w mokrej c**eczce. Moze popiszemy na priv on_111@interia.eu

Gość Ivona24
Z telefonu pisże! Daj na maila magda.smolarczyk@o2.pl

Gość gość
napisałem na e-mail