Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalenka

Ból zdradzonych żon/mężów...

Polecane posty

Ja zostałam zdradzona i ból jest wielki...może ktoś ma ochote porozmawiać na ten temat?

Gość sc wejdz na topik zdradzone k

Gość a wejdz sobie
na jestem kochanka zonatego faceta i nawrzucaj niesolidarnym pindom,albo na topik w ktory kochanak pyta sie zonatych facetow czy kochaja swoje kochanki,no jest tu kilka topokiow na ten temat. tez bylam zdradzona ale nie przez meza tylko narzeczonego,

Bardzo mi przykro z tego powodu...Miłość między wami jeszcze można odbudować, bylebyście oboje chcieli.

Gość fsdf
No własnie najlepiej wejsc na topik o kochankach i po nich jechac, Oto w ten sposób zony wyładowują soj bol. Oczywiscie na topiku o kochankach udają takie cwaniutkie a w rzeczywistości zajebiscie cierpią. typowe podejsce zon

zdrady się po prostu zdarzają, to jest jak jakaś zaraza którą cięzko wytępić u ludzkości. Ale wiesz... jeśli twój mąż, w swoim sercu uznaje że postąpił pochopnie i na prawde żałuje tego... to tym bardziej warto zaufać- bo on szczerze uznaje to za BŁĄD, chwilę bezmyślności, że on cię kocha i chce być z tobą, że chciałby zapomnieć o tym. Błąd, grzech i tyle.. Życzę szczęścia i pokoju w sercu.

Gość natalenko
ty szmato dlaczego stajesz na drodze do szczescia mezowi smierc zonom spedzajacym sen z powiek mezow na stos z nimi

JESTES PRYMITYWNA ISTOTA I NIKT NIE ZNIZY SIE DO TWOJEGO POZIOMU.NATALENKO TEZ BYLAM ZDRADZANA IROZUMIEM CIE DOSKONALE. TO BOLI ALE CZAS LECZY RANY I UWIEZ CODZIENNIE TEN BOL JEST MNIEJSZY.POZDRAWIAM CIE IZYCZE WYTRWALOSCI

Gość nie drzyj się
Majeczka wyłącz tego capsa!

Gość zdradził
bo widocznie się na tobie poznał. Nie kocha cię, trudno., Pogódź się z tym.

Gość po co zakładasz
tysięczny piąty topic o zdradzie? Wystarczyło wejść na sposoby zdradzonych żon albo inny już istniejący.