Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to strasne

Ceny mieszkań w Wawie- trafia mnie szlag to mało powiedziane

Polecane posty

Zgadzam się, niedawno zainwestowałam we własne lokum i za każdym razem jak pomyśle o tym ile to kosztowało to dostaje gorączki :-(

to faktycznie niezle. Pytanie tylko czy w stanie developerskim czy urządzone...no i jaki rocznik budynku i jaka dzielnica itp ......................

mieszkanie sie buduje, jest tanie bo nowy developer wszedł na rynek (i chyba dlatego)

aha ale kupilas w Wawie czy poza Wawa? Bo w Wawie nie ma takich mieszkan juz ani okazji

Gość uuuuuuuuuuuuuu
a ja kupiłam za 20tys mieszkanie 41m

w Pruszkowie na ul Działkowej cos sie buduje... i tam faktycznie cena metra to 4 tys z kawalkiem

W wawie moi znajomi niedawno na bielanach kupowali mieszkanko i płacili 5700 za metr jeśli mnie pamięć nie myli. Ich lokum też sie dopiero buduje

koleją to jakieś 25 min. do centralnego, nie jest tak żle. Jeśli szukasz mieszkania to mogę Ci wysłać namiary na tego developera (na maila) bo zdaje się ze za jakiś czas będą do kupienia mieszkania z drugiego etapu.

Dziekuję bardzo. Ja bardzie nastawiam się na inną stronę Warszawy ( a raczej podwarszawskich miejscowosci) Poza tym szukam mieszkan więc jestem prawie na bieząco co sie buduję i za ile:)

Hej :) Potrzebna mi rada kogoś w temacie - chodzi o zdobycie wlasnego mieszkania (niekoniecznie własnościowego ;) ). Sytuacja marna: studentka, tuż po studiach, więc i bez oszczędności :( Za to mam podpisaną umowę o pracę - niestety tylko na rok (kredyt odpada). Potraficie coś doradzić? U mnie już pełna desperacja :(

Gość a jaki jest czynsz za takie
mieszkanie własnościowe w Wawie???? Czy nie lepiej mieć własny dom i nie płącić czynszu?

Z czynszem bywa roznie, zalezy od metrazu i czy mieszkanie jest spoldzielcze lub czy istnieje wspolnota. Sa mieszkania bezczynszowe też.