Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaLyNa

Dziewczyny ... POMOCY ... jak to zrobić ??

Polecane posty

Gość MaLyNa

Mamy już z mężem jednego maluszka... Chciałabym drugiego ale... zauważyłam, że niestety nasz małżeństwo ostatnio tak jakby ... "Podupada" zawsze było wspaniale, czule... oglądanie filmów trzymając sie za ręce ... kino ... wspólne wieczory ... wszystko fantastycznie. Po ślubie nic nie nie zmieniło ... nadal było wyśmienicie! Po urodzeniu Dawidka też nic nie uległo zmianie... IDEALNIE ... ale przez ostatni miesiąc jest inaczej. Może nie źle... ale inaczej... On tak jakby mniej zainteresowany ... :( Ja sie stram .. on to docenia - widać ... ale słabo odwzajemnia :( Stąd moje pytanie... Jak na nowo rozkochać w sobie faceta? Chciałabym w takim rozkochanym stanie począć drugie dziecko :) ale co zrobić by on znów czuł to co na początku :) ?? Tylko nie piszcie że mam zrobić romantyczna kolacje bo tu własnie chodzi o to co wcześniej pisałam :D Ja się staram - On nie odwzajemnia ... robiłam kolacje ... nawet fryzure zmieniłam .. :) i nic ... on nadal taki INNY ...

Gość Ona 111
Hmmm Może po prostu olej to, przestań się przejmować i wysilać. On zobaczy, że tak nagle PYK i już się nie starasz, nie robisz tego co do tej pory robiłaś przesadnie... i ON zacznie "podryw" :P Niech teraz on się postara :)] Powodzonka ;*

Gość Y y y y y
y y y y y y . . . .

najlepiej bedzie jak Ty z nim o tym pogadasz poprostu,nie kłocac się tylko spokojnie powiesz mu jakie masz odczucia i zapytaj dlaczego tak sie zmienił powiedz ze go bardzo kochasz itd. on może miec jakies problemy np.w pracy i boryka sie z tym moze nie chce Cie nimi obciazać,taka szczera rozmowa od serca duzo daje,zobaczysz ze wszystko się ułoży

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
hmmm