Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diorka

Seks, a wspollokatorzy

Polecane posty

Zdarza was sie uprawiac seks gdy w domu sa wasi wspollokatorzy (np w \'mieszkaniach studenckich\')? Jak wy reagujecie na to ze wasi wspollokatorzy sie zabawiaja?

Gość Amoże
Przyłączam się do nich ... no chyba że są tej samej płci jak ja - to nie ...

ech- ludzka rzecz... jezeli np musze wyjsc z pokoju i przejsc do kuchni, staram sie to robic glosno, zeby jakby ich ostrzec ze nadchodze

Gość calineczka___
nie wiem, mam mocny sen:P

Gość do Amoze
znaczy co? kochaja sie u was osobniki tej samej plci? :O bo jesli nie to zawsze musi byc tam co najmniej jedna osoba plci przeciwnej niz Ty... :D

jasne, że się zdarza:) jak ktos puka nam do pokoku to się mówi \"nie teraz\" i każdy wie o co chodzi:) a jak ja słyszę pojekiwania zza ściany to nie łaże im pod drzwiami, żeby nie peszyć:)

A glosne te pojekiwania? :) was to nie peszy?

Gość jakie słowa wyjękują

Gość lady come down
kiedyś mieszkałam w pokoju z dziewczyną, która gdy wychodziła wychodziła na imprezę to wracała z jakimś kolesiem. Wyprowadziłam sie po 2 tygodniach czyli po trzecim przyprowadzonym fagasie, który w trakcie seksu był tak pijany że się pożygał, nawet nie wiem czy mu stał:D a ona darła się ja zarżynana świnia. Nad ranem natomiast zaczął sikać na środku pokoju .

ah... to jest bardzo fajna sprawa. bywalo (jak moj mezczyzna studiowal i mieszkal w akademiku) ze nocowalam u niego, on mieszkal jeszcze z dwoma wspolokatorami, i w nocy mimo tego czesto cos kombinowalismy, tak dyskretnie zeby jednak kogos nie obudzic :D eh.. to byly fajne czasy :)

Gość liri
no ale sluchanie jak ktoś za ścianą jęczy na pewno nie jest miłe:( żal wtedy ze też się tego nie robi