Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhh sama niewiem

tabletka po

Polecane posty

Gość ehhhh sama niewiem

co sądzicie o takich tabletkach? nie uwazacie ze to jest aborcja?

nie uważam by to można nazwać aborcją. sądze że takie stwierdzenuie jest grubo przesadzone...

te tabletki uniemozliwiaja zaplodnienie jajeczka a nie obumarcie plodu jak bys poczytala to byz wiedzialz ze jeli juz dojdzie do zplodnienia to tabletka ta wrecz wspomaga zagnizdzenie sie plodu w lozysku wiec jak mozna tu mowic o aborcji

Gość kwestie techniczne
ze tak to nazwe - to jedno, sprawa moralna to druga kwestia nie rozwazam tej pierwszej, co do drugiej moge powiedziec, ze dzisiaj w tej chwili z perspektywy tak mysle :( wzielam tabletke "po" i juz nigdy tego nie zrobie, dostalam okres (?) i nie sa to falszywe wyrzuty sumienia w oczekiwaniu na @ co czesto sie zdarza ja juz jestem po tym wszystkim i ... czuje sie dziwnie mijajac kobiete w ciazy czy z wozkiem jakos tak mimowolnie odwracam glowe w druga strone...

Gość kwestie techniczne
dlatego ja nie rozwazam czy sa czy nie sa... opisalam jedynie moje subiektywne odczucie po wzieciu tej tabletki, nie pochwalam nie neguje ich brania - kazda z nas ma swoje wlasne zdanie w tym temacie - ja przekonalam sie, ze zapewnienia producenta, ulotki, lekarza to jedno a odczucie to drugie i tyle...