Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana prawie

Jak wyleczyć GRZYBICĘ?- proszę o wasze SPRAWDZONE sposoby

Polecane posty

Gość Załamana prawie

Witam, wiem, że można znaleźć Mnóstwo na ten temat, ale ja naprawdę nie mam już siły czytać i przeglądać jakies 900 stron na kafeterii lub 500 na innym forum. Błagam, prześlijcie i swoje sprawdzone sposoby, może ktoś wyleczył się domowymi sposobami , albo nie na maxa skomplikowanymi i drogimi??? Będę wdzięczna za pomoc.

Gość karolcia2121
a czego grzybice?

Gość Załamana prawie
no ja mam pochwy, ale naczytałam sięm, że zazwyczaj zakażony jest cały organizm i w ogole straszne rzeczy... :(

Gość karolcia2121
oj no nie zawsze:) ze ine dziewczyny tak maja to nie znaczy ze Ty tez. ja pozbylam sie problemu takim sposobem- poszlam do ginekologa, przepisal mi globulki a po kuracji stosowalam lacibios femina, tak 2 opakowania pod rzad. teraz biore tylko jak poczuje ze cos sie moze dziac, i zawsze biore pare dni przed okresem i pod koniec okresu. i jak narazie nic do mnie nie wraca:)

Gość Załamana prawie
a ile kosztuje Lacibios femina?? do jest dopochwowe?

Gość karolcia2121
lacibios femina jest srodkiem doustnym, ale z tego co wiem to mozna i dopochwowo. ceny sa baardzo zroznicowane, wachaja sie od 25 zl nawet do 8,50zl, zalezy od apteki (za 8,50 to wiem ze tylko w jednej aptece jest, zreszta tam wszystko jest tansze)

Gość idź do lekarza brudasie
:O Kuźwa, co druga ma borowiki w gaciach:O Rzygać się chce. Nie dość, ze macie takie sączące się wiecznie, śmierdzące szpary, to jeszcze zagrzybiałe i zapleśniałe:o Może jeszcze rządasz od pertnera, zeby ci strzelał minetę???????:O🖐️

Gość a moja koleżanka
po kuracji antybiotykowej dostała strasznego łupieżu, a nigdy nie miała :o i wiecie co, wyczytałam że taki łupież to może być grzybica skóry wywołana przez grzyb drożdżopodobny - Pityrosporum ovale ta grzybica to wszędzie może się pojawić, czytałam też o grzybicy oka, wywołanej przez leczenie kropelkami z antybiotykiem :o

Gość Załamana prawie
do Karolcia- a nie jesteś przypadkiem z okolic Trójmiasta albo Bydgoszczy? ;)

Gość karolcia2121
jestem ze slaska:)

Gość anastazjaalicja
Czytalam tu gdzies na forum na ten temat,ze pomaga zabek czosnku,ktory umocowuje sie nitka i wklada do srodka,bo czosnek ma wlasciwosci bakteriobojcze,bylo bardzo duzo wypowiedzi pozytywnych od dziewczyn,ktore to zastosowaly i im to pomoglo.sprobuj.