Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Craz_y

Kto był na majorce?

Polecane posty

i w jakiej miejscowości i jakie macie wrażenia bo ja sie zastanawiam nad wakacjami tam

Gość DORZUCAM PYTANIE
i jak najtaniej tam doleciec/dojechać??? (na własną rękę nie z wycieczką )

u mnie w grę wchodzi samolot i biuro podróży

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bylam baaaaaaaardzo polecam bylam w miejscowosci s'Illot kolo sa coma. bardzo spokojne miejsce, mi brakowalo nocnego zycia, wybieram sie teraz do admiral bo tam zycie tetni 24godz/h

Gość ja byłam na Majorce ale już
jakieś 6-7 lat temu, a co wakacje jeżdżę w różne miejsca i nie pamiętam dokładnie, jakaś dziwna nazwa miejscowości:o Nie należę do podróżnych, którzy zapisują w kajeciku, albo kolekcjonują bilety:p Ale był to północny wschód wyspy, zaraz koło Alcudii, i tam życie też nie tętniło:) Nawet powiem, że po 23 to na ulichach tylko papiery się unosiły:D Za to wszyscy wstawali o 5 rano i juz siezaczynał gwar:) Morze i plaża- cuuuuuuudne. Nigdzie, chociaz zjeździałm pół świata nie było tak łagodnego słońca (a ja mam uczulenie na słońce, w Grecji np. miałam tragiczne, w ogóle nie mogłam wychodzić w dzień z pokoju:o ) . Tyle, ze klimat jest typowo wyspiarski, cholernie wilgotny, więc wybieranie się do miasta jest niebezpieczne;) Trzeba się przygotowac na to, ze w autobiusie ale i podczas zwiedzania czy zakupów pot nam ścieka po kostkach:o No i maja w hotelach, takich 4gwiazdowych, wysoki standard, naprawdę są bardzo fajne, no i jedzenie- pyszne! Nigdzie takiego nie miałam. Byłam w jakimś hotelu Playa Esperanza, czy cos podobnego... Albo moze to w Hiszpanii w nim byłam:o Kurcze, przepraszam, ale to było dawno temu i nie pamiętam dokładnie:(