Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyyu

olejek do demakijażu oczu Rossmann

Polecane posty

Gość qwertyyu

Czy któraś z Was go używała? Nie miałam przekonania do produktów rossmanna zanim nie zaczęłam kupować tam podpasek, tanich, a bardzo dobrych, dzisiaj zwróciłam uwagę na płyn do demakijażu oczu, bardzo kusi mnie jego cena - coś między 3 a 4zł, rzeczywiście bardzo tanio w porównaniu z innymi, ale boję się, że może podrażniać oczy, zwłaszcza że noszę soczewki. Czy któraś z Was może go doradzić/odradzić? Dziękuję :)

Gość upupup
nikt nie stosował? :(

Gość A i owszem...
Ja stosowałam, i uważam, że świetnie spełnia swoje zadanie. Oprócz tego olejku, Rossman ma jeszcze taki loton, ale nie polecam go, bo trzeba bardzo mocno trzeć oczy, żeby usunąć makijaż :)

Gość do A i owszem
Czyli rozumiem, że nie miałaś podrażnionych, zaczerwiononych oczu ani problemów ze skórą wokół oczu po tym płynie?

Gość A i owszem...
Nie, absolutnie nie. Olejek wystarcza na dość długi okres czasu, i ma przystępną cenę. Jeśli chodzi o płyny do demakijażu oczu, to niezłego bigosu narobiłam kiedyś z płynem Nivea. Nie wiem jaki składnik spowodował tak potworne uczulenie, ale faktem jest, że leczyłam to gó*** przez dobry tydzień. Czyli nie sprawdza się powiedzenie, że im droższe, tym lepsze :)

Gość do A i owszem
Dziękuję Ci bardzo! Zmartwiła mnie tylko Nivea, bo właśnie wczoraj kupiłam, nie chcąc wydawać znowu 20zł na L'Oreala, a bojąc się jeszcze olejku Rossmanna :P Ze swojej strony moge polecić ew. Bielendę dwufazową, chociaż troche irytuje mnie trzymanie wacików 30sekund na powiekach przed zmyciem. Jeszcze raz wielkie dzięki 🌼

Gość gdzie można kupić
Bielendę dwufazową ??? bo szukam już tego od dawna i nigdzie nie widze a wiem że jest świetna

Gość ja kupowałam w Rossmannie